Hamas iki İsrail askerini öldürdü

İsrail ordusu, 1'i subay 2 İsrail askerinin, Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları tarafından öldürüldüğünü duyurdu.

Yayınlanma: 19.07.2014 - 20:46
Abone Ol google-news

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları ile girdikleri çatışmada 1'i subay, 2 askerinin hayatını kaybettiğini bildiren İsrail ordusu, ölen askerlerinin kimliğini açıkladı.

İsrail ordusundan yapılan açıklamada, "İzzeddin el-Kassam Tugayları ile çatışmada, Subay Amotz Greenberg ve asker Adar Bersano yaşamını yitirdi" denildi.

Greenberg'in yedek kuvvetler biriminde üst düzey bir subay olduğu belirtilen açıklamada, Filistinli gruplarla dünden bu yana çıkan çatışmalarda 5'i subay 10 askerin yaralandığı ifade edildi.

Açıklamada çatışmanın nerede yaşandığına dair bilgiye yer verilmedi.

 

KASSAM TUGAYLARI: 11 İSRAİL ASKERİNİ ÖLDÜRDÜK

Öte yandan İzzeddin el-Kassam Tugayları, İsrail askerlerinin iki pusuya düşürülmesi sonucunda 11 İsrail askerini öldürdüğünü duyurdu.

İsrail'in Gazze'ye saldırılarının başladığı 7 Temmuz'dan bu yana 3'ü asker 5 İsrailli hayatını kaybetti.

Bu arada Gazze'deki görevi fiili olarak devam eden Filistin Hükümeti Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra, İsrail'in Gazze'ye havadan, karadan ve denizden yürüttüğü saldırılarda 78'i çocuk, 28'i kadın 339 kişinin yaşamını yitirdiğini, 2 bin 390 kişinin de yaralandığını belirtti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler