Kraliyet ailesini sarsan intihar

Hollanda Kraliçesi'nin 33 yaşındaki kız kardeşi Arjantin'in başkenti Buenos Aires'teki evinde ölü bulundu.

Yayınlanma: 07.06.2018 - 15:31
Abone Ol google-news

Hollanda kraliçesi'nin 33 yaşındaki kız kardeşi Inés Zorreguieta (soldan ikinci), Buenos Aires'teki evinde kendini asarak intihar etti. Arjantin Kalkınma Bakanlığı'nda memur olarak görev yapan Zorreguieta'nın depresyon tedavisi gördüğü açıklandı.

Yapılan açıklamada, bir yetkili: "haberi alır almaz olay yerine intikal eden Arjantin polisinin binaya giriş çıkışları kapadığı ve incelemelere devam ettiğini" ifade etti.

Hollanda Festivali'ne katılması beklenen Kraliçesi Maxima'nın bütün programlarını iptal ettiği bildirildi. Kraliçe Maxima, eşi King Willem-Alexander ve üç çocukları, Prenses Amalia, Alexia ve Ariane ile cenazeye katılmak için Arjantin'e gidiyor.

Seyahatler iptal

Eşi Kral Willem-Alexander ile gelecek hafta Estonya, Litvanya ve Latvia'yı kapsayan bir seyahate çıkması beklenen kraliçenin bu seyahate de katılmayacağı ifade edildi.

Inés Zorreguieta, Juan ve Martin adlarında iki erkek kardeşi olan kraliçenin tek öz kız kardeşiydi. Kraliçenin Maria, Dolores ve Angeles adında 3 de üvey kız kardeşi var. Zorreguieta, Kral ve Kraliçenin en küçük kızları Prenses Ariane'ın da vaftiz annesi olduğu biliniyor. 

Hollanda Kraliçesi Maxima geçtiğimiz yaz da 89 yaşındaki babası Jorge Zorreguieta'yı kaybetmişti.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler