İl Eğitim Müdürü'nden skandal TÜGVA açıklaması

Gençlik Vakfı’nda (TÜGVA) yaz okulu kapsamında eğitim alan öğrencilerin mezuniyet töreninde İstanbul İl Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci skandal bir konuşma yaptı.

Yayınlanma: 27.07.2018 - 21:14
Abone Ol google-news

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın yüksek istişare kurulu üyesi olduğu Türkiye Gençlik Vakfı’nda (TÜGVA) yaz okulu kapsamında eğitim alan öğrencilerin mezuniyet töreninde İstanbul İl Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci skandal bir konuşma yaptı. Yelkenci, Milli Eğitim Bakanlığı’nın tek başına eğitimin üstesinden gelemeyeceğini söyledi.

TÜGVA’nın mezuniyet töreni önceki gün Yenikapı Etkinlik Alanı’nda gerçekleştirildi. Kuran tilaveti ile başlayan Final Şenliği’nde okunan duaların ardından eğitim sürecinde yapılan yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verildi. Burada skandal bir konuşma yapan İstanbul İl Eğitim Müdürü Yelkenci, TÜGVA’nın eğitim konusunda devletin üzerindeki yükü aldığını söyledi.
Milli Eğitimin tek başına eğitim sorununun üstesinden gelemeyeceğini kaydeden Yelkenci, özetle şunları söyledi:

“Eğitim öyle bir iştir ki sadece Milli Eğitim Bakanlığı’nın tek başına üstesinden gelebileceği bir iş değildir. TÜGVA’nın yaptığı değerli bir iştir. Eğitimle ilgili yükümüzü de üzerimizden aldığı için ayrıca çok değerli bir iş yaptıklarını özellikle vurgulamak istiyorum. Eğitim döneminde akademik gelişim alanında mesai harcıyoruz. Çocuklarımızın manevi ve sosyal gelişimlerine ise yeteri kadar imkân ve vakit sağlayamıyoruz. TÜGVA öğrencilerin sosyal, manevi ihtiyaçlarını da karşılıyor.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler