Irmak Okulları Malala mektuplarını teslim etti

Öğrencilerine hem akademik, hem sosyal hem de kültürel anlamda zengin öğrenme ortamları sunan Irmak Okulları 3. sınıf öğrencileri, PYP Adil Olalım Ünitesi kapsamında Nobel Barış Ödülü alan Malala Yusufzay için yazdıkları mektupları Pakistan Başkonsolosuna teslim etti.

Yayınlanma: 12.12.2014 - 15:58
Abone Ol google-news

Pakistan'ın kuzeyinde, Svat Vadisi'nde yaşayan, eğitim ve kadın hakları konulardaki aktivistliğiyle tanınan ve kızların okuması için yürüttüğü kampanyalar nedeniyle ülkede sembol isim haline gelen ve Nobel Barış Ödülünü alan Malala Yusufzay için Özel Irmak ilkokulu 3.sınıf öğrencileri kendisine iletilmek üzere mektup yazdı. Mektuplar Malala Yusufzay’a iletilmek üzere Pakistan Başkonsolosuna teslim edildi.
 
IB Dünya Okulu olan Irmak Okulları, öğrencilerine uluslar arası bakış açısı kazandırmayı ve öğrencilerinin dünyaya farklı boyutlardan bakabilmeyi içselleştiren bireyler olmasını hedefliyor. Irmak Okulları, uygulanan uluslar arası PYP müfredatı dahilinde “Adil Olalım” sorgulama ünitesi ile de hak ve sorumluluklarımızı bilmenin önemine vurgu yaparak bu yönde yapılan araştırma ve çalışmalarla öğrencilerinin sorgulayarak öğrenmesini sağladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler