Öğrenciler gücün aydınlık tarafını seçti

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca’nın kampusa cami açılacağını, eğer talep olursa sinagog da açılabileceklerini söylemesinin ardından, İTÜ’lü öğrenciler, “Budist tapınağı istiyoruz” diyerek başlattığı imza kampanyası ses getirdi.

Yayınlanma: 06.04.2015 - 21:34
Abone Ol google-news

Dokuz Eylül Üniversitesi öğrencileri de Star Wars (Yıldız Savaşları) evrenindeki Jedi’ların yetiştiği tapınağın kampusta açılması için “DEÜ’ye Jedi tapınağı istiyoruz!” başlığıyla change.org’da bir imza kampanyası başlattı. 2 Nisan’da başlatılan kampanya kapsamında dört günde yaklaşık 4 bin imzaya ulaşıldı.

JEDI: Yıldız Savaşları filmlerinde, barışın koruyucuları olarak adlandırılan kurgusal gruptur. Jedi’lar Jedi Tapınağı’nda eğitilip, Güç adı verilen bir metafizik kuvveti kullanmayı öğrenirler. Temel silahları ışın kılıcıdır.

PADEWAN: Bir çırak akademideki eğitiminin ardından, bir Jedi Şövalyesi veya Ustası ile eğitime başladığında “Padawan” olur. Bir Jedi sadece bir çırağa sahip olabilir, bu çırak terfi ettikten sonra yeni bir çırak alabilir.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler