Beymen Cadde’ye döndü

Yıllık yatırımının yarısını daha önce mağaza kapattığı Bağdat Caddesi’ne harcayan Beymen, 100 milyon TL’lik ciro hedefi koydu.

Yayınlanma: 07.09.2017 - 23:05
Abone Ol google-news

Beymen, Erenköy’de kentsel dönüşümün yarattığı olumsuzluklar nedeniyle kapattığı mağazasının ardından 25 milyon TL’lik yatırımla Suadiye’de yeni mağazasını açıyor. Bu seneki toplam 50 milyon TL yatırımlarının yarısını bugün açılacak Beymen Suadiye 481 mağazası için gerçekleştirdiklerini belirten Beymen Üst Yöneticisi (CEO) Elif Çapçı, yeni mağazalarının ilk yıl ciro hedefinin ise 100 milyon TL olduğunu dile getirdi.

Mağazanın İngiliz perakende mimarı HMKM tarafından projelendirildiğini aktaran Çapçı, yeni mağazanın metrekare büyüklüğünden dolayı tüm ürün kategorilerine yer verme imkânlarının olduğunu ve 700’ü aşkın dünya markasını bulunduracaklarını söyledi.

Çapçı, “Çok uzun zamandır gönlümüzde Bağdat Caddesi’nde büyük ve müstakil bir binada olacak Beymen mağazası yatıyordu. Aradığımız lokasyonu bulunca, 2015’te Akiş GYO’nun inşaata başlamasıyla projeyi hayata geçirdik. Caddeye yeniden dönüyor olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler