Modern çerçilikte atak

En çok müşteri çeken yerlerde fuar etkinlikleri düzenleyeceklerini belirterek ‘modern çerçilik’ yaptıklarını kaydeden Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, bu yıl bünyelerine kattıkları kadın ayakkabı ve çocuk giyim firmalarıyla mevcuttaki 100 milyon dolara yaklaşan cirolarını yüzde 40 artırarak, 140 milyon dolara çıkaracaklarını söyledi.

Yayınlanma: 17.12.2017 - 23:28
Abone Ol google-news

13 yıldır Antalya’da düzenlenen Dosso Dossi Fashion Show etkinliğinin 26.’sı da geride kaldı. 6 ay önce çocuk mağazası açmaya başladıklarını anlatan Eraslan, çocuk ürünleriyle birlikte Ortadoğulu alıcıların yüzde 100 arttığını dile getirdi. 2018’de yapılacak organizasyonda ise, erkek giyim ile ayakkabı ve çantayı da bünyelerine katacaklarını belirten Eraslan, “Hızlı bir şekilde büyüyebileceğimiz müşteri kitlemiz var. 4 farklı kulvarda bünyemizdeki hem firma hem de müşteri sayımızı artıracağız” diye konuştu.

“Satışlarımız geçen senelerde çok daha bunaltıcıydı. Şu an daha olumlu bir seyir var” diyen Eraslan, bu yılki fuara özellikle Libyalıların yoğun ilgi gösterdiğini anlattı. En çok satışı ise Avrupalılara yaptıklarını ifade eden Eraslan, “İnanıyorum ki, Türkiye’nin Avrupa’yla yaşadığı sıkıntılar da düzelecektir. Avrupa’nın Türkiye’ye; Türkiye’nin ise Avrupa’ya ihtiyacı var” diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler