İzmir Ticaret Odası’nda istifa

ski Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mahmut Özgener’in, 26 yıllık başkan Ekrem Demirtaş’a karşı adaylığını açıklamasının ardından, İZTO yönetimindeki Nevzat Artkıy, Mert Pala, Mustafa Tüzün ve Jak Eskinazi de “değişim” isteyerek istifa etti.

Yayınlanma: 16.01.2018 - 22:14
Abone Ol google-news

İzmir Ticaret Odası’nda (İZTO) nisan ayında gerçekleştirilmesi beklenen yönetim seçimleri öncesi istifa depremi yaşandı. Eski Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mahmut Özgener’in, 26 yıllık başkan Ekrem Demirtaş’a karşı adaylığını açıklamasının ardından, İZTO yönetimindeki Nevzat Artkıy, Mert Pala, Mustafa Tüzün ve Jak Eskinazi de “değişim” isteyerek istifa etti.

İstifacılar yapılan ortak yazılı açıklamada, tabandan yenilenme ve değişim baskısı geldiği savunularak, “5 yıllık bir süredir büyük bir istek ve arzuyla sürdürdüğümüz bu anlamlı görevde yaklaşan yeni seçimler öncesinde yepyeni ve dinamik bir girişimin değişim vizyonuyla yola çıktığını gözlemliyoruz. Tabandan gelen bu yenilenme ve değişim baskısının gerekliliğine olan inancımız, bizlere bu yeni vizyonun destekçisi olmanın doğru olacağını göstermiştir” denildi. Kurumda geçen hafta da Süleyman Subaşı yönetimden ayrılmıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler