Eyüp İlyasoğlu toprağa verildi

Müzik yazarımız Evin İlyasoğlu'nun 17 Aralık Salı günü yaşamını yitiren 46 yıllık eşi Prof. Dr. Eyüp İlyasoğlu bugün Aşiyan Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Yayınlanma: 19.12.2013 - 23:47
Abone Ol google-news
Türkiye Bilişim Vakfı(TBV)Yönetim Kurulu üyeliği de yapmış olan Prof.Dr. Eyüp İlyasoğlu'nun Bebek Cami'nde kılınan cenaze namazı öncesinde eşi Evin İlyasoğlu ve kızı Ekin İlyasoğlu Muslu bu acı günlerinde onları yalnız bırakmayan dostlarının baş sağlığı dileklerini kabul ettiler.
 
Eyüp İlyasoğlu'nu sonsuzluğu uğurlayanlar arasında ailesinin yanı sıra mezun olduğu Robert Kolej(RA'64) ve Boğaziçi Üniversitesi’nden(RC'69) sınıf arkadaşları, Rektör Gülay Barbarosoğlu ve önceki rektör Üstün Ergüder, öğretim üyeleri,öğrenciler, aralarında Ayşegül Sarıca, Pekinel kardeşlerin de olduğu çok sayıda sanatçı, İDOB Genel Müdürü Suat Arıkan, İKSV Genel Müdürü Görgün Taner, TBV Başkanı Faruk Eczacıbaşı, ADV Başkanı Candan Fetvacı, Zeynep Oral, Celal Üster'in de olduğu çok sayıda dost katıldı.
 
Cumhuriyet gazetesi müzik yazarı, Boğaziçi Üniversitesi öğretim üyesi ve Albert Long Hall Konserleri yöneticisi Evin İlyasoğlu'nu yanlız bırakmayan sanatseverler ailenin acısını paylaşırken, Prof.Dr. Oya Başak’ın önerisiyle Eyüp İlyasoğlu anısına ALH'de bir konser için BÜ Mezunlar Derneği'ne bağışta bulunma girişimini başlattılar.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler