F.Bahçe sahaya indi

Sarı-lacivertli takım 2015-2016 sezonunu açtı. İsmail Kartal'ın yerine getirilen Portekizli çalıştırıcı ile yeni sezon hazırlıklarına başlayan Fenerbahçe, Can Bartu Tesisleri'nde topbaşı yaptı.

Yayınlanma: 25.06.2015 - 17:00
Abone Ol google-news

Fenerbahçe’den yeni sezona merhaba. Transferin flaş ekibi Samandıra’da yaptığı ‘topbaşı’ ile çalışmalara başladı. İlk hamlesini İtalyan sportif direktör Giuliano Terraneo’yla yapan Sarı-Lacivertliler daha sonra takımın başına Portekizli çalıştırıcı Vitor Manuel de Oliveira Lopes Pereira’yı getirdi. Terraneo, İtalya’da 80’li yıllara damga vuran kaleci olarak tanınıyor. Jübilesinden sonra Lazio’da sportif direktörlük yapan Terraneo, 2000’de Inter’le anlaşarak Seedorf ve Cannavaro gibi dönemin yıldızlarını Inter’e transfer etti. Teknik direktör Pereira’yla 2 yıllık sözleşme imzalandı. Kariyeri başarılarla dolu bir hoca.

Transferin hızlı takımı

Ardından transfer çalışmalarına geçildi. Takımdan Pierre Webo, Selçuk Şahin, Mert Günok, Bekir İrtegün ve Egemen Korkmaz’la yollar ayrıldı. Geçen sezon sonuna kadar soyunma odası basmalarıyla ün salan başkan Aziz Yıldırım, sürpriz bir açıklamada bulunarak artık takımı uzaktan izleyeceğini tesislerde görünmeyeceğini, sadece maçlara gideceğini ifade etti.

Danimarkalı futbolcu Simon Kjaer, 4 yıllık sözleşmeye imza attı. Geçen yıl Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille’de forma giyen Kjaer için kulübüne 7 milyon 650 bin Avro bonservis bedeli ödenecek. Çok büyük bir meblağ. İkinci gerçekleşen transfer Bursaspor’dan Şener Özbayraklı oldu. Şener’le de 4 yıllık anlaşma yapıldı. Şener, Gökhan Gönül’ü keser mi zaman gösterecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler