F.Bahçe'nin istediği genç yıldıza G.Saray kancası

Galatasaray’ın gündeminde Sırbistan ekibi Partizan’ın 19 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Andrija Zivkovic’in olduğu öğrenildi.

Yayınlanma: 06.01.2016 - 10:47
Abone Ol google-news

Galatasaray’ın gündeminde Sırbistan ekibi Partizan’ın 19 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Andrija Zivkovic’in olduğu öğrenildi.

Bir dönem Fenerbahçe'nin de gündemine gelen ve Partizan’la sözleşmesi Haziran 2016’da bitecek Sırp futbolcu için Mustafa Denizli’nin olumlu görüş bildirdiği, Sarı-Kırmızılı kulüpten yetkililerin bugün transfer görüşmesi yapacağı bildirildi. Galatasaray’ın genç oyuncuyu bonservisiyle almayı planladığı, Partizan’ın transfere onay vermeye sıcak baktığı, ancak Zivkovic’in bir sonraki satışından pay istediği kaydedildi.

Gündem Zaza

G.Saray’ın sezon başında ilgilendiği Juventus’un 24 yaşındaki İtalyan forveti Simone Zaza’yı ara transferde kiralık olarak kadrosuna katmak için girişimde bulunduğu öğrenildi.

Marin’e kanca

Trabzonspor’un Chelsea’den kiraladığı Marko Marin’le Galatasaray’ın ilgilendiği kaydedildi. Sarı-Kırmızılı yöneticilerin, alacakları ödenmediği için Trabzon’dan ayrılmak isteyen 26 yaşındaki Marin’in menajerlik şirketiyle ön temas kurduğu, ardından da Chelsea ile görüştüğü bildirildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler