Feci kazada aynı aileden 9 kişi yaşamını yitirdi

Kahramanmaraş’ta hafriyat yüklü kamyona çarpan minibüsteki aynı aileden 9 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi yaralandı. Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, kazada ölenlerin yakınlarını hastanede ziyaret etti.

Yayınlanma: 10.02.2018 - 10:24
Abone Ol google-news

<video:923508>

 



Kaza, Kahramanmaraş-Kayseri yolu km 32. Beşoluk Mevkiinde meydana geldi. Cemal Avcı (40) yönetimindeki 46 P 9627 plakalı minibüsle seyir halinde iken Beşoluk mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybederek önünde seyir halinde olan Ali Daş idaresindeki 06 FZ 6350 plakalı hafriyat yüklü kamyona çarptı.

ÖLENLER AYNI AİLEDEN
Kahramanmaraş'ta, önünde ilerleyen kaya yüklü hafriyat kamyonuna çarpan minibüste hayatını kaybeden 9 kişinin aynı aileden olduğu belirlendi. Ankara'da atık kağıt ve hurda toplayarak geçimini sağlayan Avcı Ailesi ve yakınlarının iki minibüsle arka arkaya Gaziantep'e gittikleri belirtildi. Kazanın, Cemal Avcı'nın (40) önünde giden kamyonu sollamak isterken meydana geldiği öne sürüldü. Cemal Avcı'nın hastanede tedavisi devam ederken, kazada ölen eşi Zeynep Avcı (35), çocukları Yusuf Avcı (19), Esra Avcı (6) Cuma Avcı (14), Cengiz Avcı (11), İsa Avcı (7), gelini Songül Avcı (24), torunları Cesur Avcı (1) ve Celil Avcı'nın (3) cenazeleri otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Cenazelerin morgdan çıkarılması sırasında yakınları gözyaşlarına boğuldu.

ASKERDE ACI HABERİ ALDI
Kazada oğulları Cesur ve Celil Avcı ile birlikte yaşamını yitiren Songül Avcı'nın eşinin Emrah Avcı'nın ise Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde asker olduğu belirtildi. Annesi, eşi, çocukları ve kardeşlerinin ölüm haberiyle yıkılan ve 10 gün önce birliğine teslim olan Emrah Avcı, birliği tarafından Gaziantep'e gönderildi.

Kazada yaralanan Cemal Avcı, Süleyman Avcı (13), Halil İbrahim Avcı (6) ve Berivan Avcı'nın (17) ise hastanelerde tedavileri devam ediyor. Yakınları tarafından teslim alınan cenazeler, memleketleri Gaziantep'e götürüldü.



"9 TANE VEFAT EDEN KARDEŞİMİZ 4 TANE YARALIMIZ VAR"

Kazada ölenlerin ailesini hastanede ziyarete eden Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, “Bugün maalesef feci bir kazayla karşı karşıyayız. 9 tane vefat eden kardeşimiz var. 4 tane yaralımız var. Öncelikle vefat eden kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Yaralılarımız var hastanede onlara acil şifalar diliyorum. Bütün güvenlik birimlerimiz, adli makamlarımız, sağlık birimlerimiz seferber halinde. Kazalar yollar ne kadar iyi olursa olsun bu kazada da gördük insan unsuru çok önemli. Sürücülerimizin trafik kurallarına riayet etmesi önemli. Bazen en ufak hata hayatımıza mal olabilmektedir. Bunun farkında olarak her tedbirin üst seviyede alınması gerekir. Aracın içinde bizim ilk tespitlerimize göre 13 kişi var. Vefat sayımız 9, şuanda 4 yaralımız mevcut” dedi.  

<video:923595>

 

 

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler