Fenerbahçe şokta!

Liderin 9 puan gerisinde bulunan ve 4. sırada yer alan Fenerbahçe, Ankaraspor deplasmanında hüsran yaşadı: 1-0. Başkent ekibine galibiyeti getiren gol 74. dakikada Mehmet Çakır'ın ayağından geldi.

Yayınlanma: 18.04.2009 - 19:31
Abone Ol google-news

Deplasman fobisini Başkent’te de sürdüren Fenerbahçe, Ankaraspor’a 1-0 mağlup olarak şampiyonluk yarışına havlu attı... Yenikent ASAŞ Stadı’ndaki karşılaşmada sezonu kapatan Edu, cezalı Lugano, Semih ve Volkan’ın yanı sıra sakatlıkları süren Alex ile Gökhan Gönül’den yoksun mücadele eden Sarı-Lacivertli takım, 74. dakikada Mehmet Çakır’ın golüne engel olamadı.

Geçen haftaki olaylı derbinin şoku ve 6 önemli eksikle çıktığı maçta orta alanda organize olmakta güçlük çeken Fenerbahçe, oyunu kanatlara yaymakta da sorun yaşadı. Yasin’in tehlikeli kafa vuruşu ve Gökhan Emreciksin’in direkte patlayan şutu dışında pozisyon bulamayan Sarı-Lacivertliler, bu yenilgi ile UEFA Kupası barajı olan ilk 4 şansını da zora soktu.

Son 5 hafta büyük bir düşüş yaşayan ve bu süreçte sadece Eskişehirspor’u (2-1) mağlup eden Fenerbahçe, Ankara’daki kritik mücadelede bu periyottaki 2’nci yenilgisini aldı. Bu sezon deplasmanlarda taraftarını hayal kırıklığına uğratan ve sadece 4’ünden zaferle dönen Sarı-Lacivertliler, Ankaraspor önünde 14’üncü dış saha maçında 7’nci kez sahayı boynu bükük terk etti.

Karşılaşmanın fotoğraflarını görmek için tıklayın: www1.cumhuriyet.com.tr/


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler