‘Formayı isteyen G.Saray’da kalır

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, bir yandan yardımcıları, diğer taraftan da birkaç bölgeye yapılacak transferlerle ilgili çalışmalarını sürdürürken Tudor döneminde fazla forma şansı bulamayan isimlerle özel olarak ilgilenecek.

Yayınlanma: 31.12.2017 - 18:15
Abone Ol google-news

Deneyimli çalıştırıcı, mevcut kadronun kalitesinin daha üst seviyede olması gerektiği tespitinde bulunurken 7 Ocak’ta Antalya’da başlayacak devre arası hazırlık kampında teknik ve taktik konuların yanı sıra mental çalışmalara da ağırlık vermeyi planlıyor.

Forma rekabetini artırmayı isteyen Terim’in, ilk yarıda yeteri kadar forma giyemeyen Yasin, Sinan, Selçuk, Eren Derdiyok, Donk’un yanı sıra kadro dışı kalıp ardından affedilen Hakan Balta ve De Jong’u takım içindeki rekabete katmak istiyor. Fatih Terim’in, devre arası tatili öncesinde kurmaylarıyla yaptığı değerlendirmede “Bir takımda mutlu olmayan hiçbir oyuncu performansını yukarıya çekemez. Arkadaşlarımız, oynarken de antrenmana gelirken de kazanırken de mutlu olmalı. Ekip ruhunu böyle inşa edebiliriz. Kimse şunu unutmasın, burası Galatasaray ve Galatasaray’da oynamak kolay değildir. Ben olsam, bu kadroda yer alıyorsam asla formayı bırakmam. Devre arasında 28 kişilik kadromuza bakacağız, bir revizyon şansımız var. Formayı isteyen burada kalır” görüşünü ifade ettiği öğrenildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler