Löw'den mağlubiyet açıklamaları

Kaybettikleri maçın ardından Alman teknik adam açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 17.06.2018 - 21:52
Abone Ol google-news

 

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Alman çalıştırıcı Löw: "Tabii ki herkes mutsuz ve üzgün. Bunu geride bırakıp, önümüze bakmalıyız. Ne olursa olsun, sıradaki maçımızı kazanmalıyız. İsveç karşısında baskı üzerimizde olacak."

Joachim Löw sözlerine "İlk yarıda çok kötü oynadık. Alışılmış hücum ve pas oyunumuzu sahaya yansıtamadık. İkinci yarıda daha iyiydik ancak Meksika da geriye çekildi. Birkaç pozisyon bulduk ancak top kaleye girmedi." diye devam etti. 

Meksika'da galibiyet golünü atan Lozano: "Meksika tarihindeki en önemli galibiyet mi, bilemiyorum ama en büyüklerden biri kesinlikle. Son şampiyona karşı iyi başlamak harika. Bizim sıkı çalışmamızın karşılığı bu. Hayatım boyunca attığım en iyi golü attım."

Meksika teknik direktörü Osario: "Biz Mario Gomez forvette oynayacak diye hazırlanmıştık. Dün idmanda, bugün yaşananları da çalıştık. Meksika, bu galibiyetle harika bir geleceği olduğunu gösterdi. Bu galibiyeti, buraya kadar bizimle gelen Meksika taraftarlarına armağan ediyorum." şeklinde konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler