Fenerbahçe’de yolcular netleşiyor

Fernandao gitti; Kameni, Isla, Aatif, Hasan Ali Kaldırım ve Mehmet Topal sıradaki isimler

Yayınlanma: 21.06.2018 - 08:45
Fenerbahçe’de yolcular netleşiyor
Abone Ol google-news

Yeni sezona yeni hoca yeni oyuncularla girmeyi düşünen Fenerbahçe’de hedef şampiyonluk. Tam 4 yıldır şampiyonluk yaşayamayan Sarı-Lacivertlilerde Brezilyalı futbolcu Fernandao’nun gitmesiyle birlikte gözler diğer yolculara çevrildi. Anımsanacağı gibi tarihi kongrenin ardından ilk olarak altyapı ve scout (oyuncu izleme) ekibinin başındaki Müjdat Yetkiner, altyapı antrenörü Saffet Akyüz ve Kemalettin Şentürk’le yollar ayrılmıştı. Ardından Fernandao satıldı. Son olarak, teknik direktör Aykut Kocaman’ın göreve devam etmeyeceği açıklandı. Birçok alanda neşteri vuran Ali Koç ve ekibi, operasyona devam edecek. Carlos Kameni, Mauricio İsla ve Aatif’tan da kulüp bulması istendi. Hasan Ali Kaldırım ile 6 senedir F.Bahçe forması giyen Mehmet Topal’ın da gönderilmesi gündemde. Kadroda özellikle orta sahada önemli bir revizyon planlayan Comolli’nin, Topal konusunda da olumsuz rapor verdiği kaydedildi. Bu arada yeni yönetim, idari menacer Hasan Çetinkaya’yla önümüzdeki günlerde görüştükten sonra durumunu netleştirecek.

Giuliano’ya teklif bekleniyor
F.Bahçe’nin sambacısı Giuliano, geçtiğimiz sezon ligde 30 maçta attığı 14 golle takımının ligdeki en skorer ismi olmuştu. Ancak Giuliano’nun da takımdan ayrılması gündemde. Cocu’nun 4-3-3 sisteminde kendisine yer bulması zor görünen Brezilyalıyla Alman ekibi Wolfsburg ilgileniyor. Finansal Fair Play nedeniyle ‘transferde satıştan elde ettiğin kadar oyuncu alabilirsin’ kısıtlaması bulunan F.Bahçe yönetimi, gelir elde etmek için Giuliano’yu göndermeye sıcak bakıyor.

Forma satışı 50 bine ulaştı
F.Bahçe’de yeni yönetimin göreve gelmesiyle birlikte aradan geçen 20 günlük sürede satılan forma sayısı 50 bine yaklaştı. Forma satışlarından Sarı-Lacivertli kulübün kasasına yaklaşık 6 milyon TL’yi bulan bir gelir sağlandı. Fenerium’un stoklarında yer alan eski sezon formalarının bitmek üzere olduğu belirtildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler