Japonya ve Senegal puanları paylaştı

2018 Dünya Kupası H Grubu'nda Japonya ve Senegal karşı karşıya geldi. Maç öncesi 3 puanlı iki takım 2-2'lik beraberlik ile ayrıldı ve umutlar son maça kaldı

Yayınlanma: 24.06.2018 - 19:32
Abone Ol google-news

2018 Dünya Kupası H Grubu'nda Japonya ve Senegal karşı karşıya geldi. Maç öncesi 3 puanlı iki takım 2-2'lik beraberlik ile ayrıldı ve umutlar son maça kaldı.


İlk yarı karşılıklı ataklarla oynayanan maçta Senegal, 11 dakikada Mane'nin golüyle 1-0 öne geçti. Golde Japon kaleci Kawashima hata yaptı ve Mane çarpan top gol oldu. Gayet sakin geçen maçta 2. gol Japonya'dan geldi. Unui, ceza sahası içinden skoru eşitleyen goldü buldu. Oyuncular soyunma odasına bu sonuçla girdi.

İkinci yarıya iki takımda kontrollü bir oyunu tercih ediyordu. Kısır geçen bu devrede sessizliği Senegalli Wague bozdu ve durumu 2-1 getirdi. Bu golden sonra heyecanın arttığı maçta sonradan oyuna giren Honda, Japonya'nın golünü atan isim oldu ve durumu eşitledi.


JAPONYA: 2 - SENEGAL: 2

STAT: Ekaterinburg Arena

HAKEMLER: Gianluca Rocchi, Elenito Di Liberatore, Mauro Tonolini

JAPONYA: Kawashima, Sakai, Yoshida, Shoji, Nagatomo, Hasebe, Shibasaki, Haraguchi (Okazaki), Kagawa(Honda), Inui (Usami), Osako

SENEGAL: Khadim Ndiaye, Wague, Sane, Koulibaly, Sabaly, Sarr, Badu Ndiaye (Ndoye), Idrissa Gane Gueye, Alfred Ndiaye (Kouyate) Mane, Niang (Diouf)

GOLLER: 34. DkUnui, 78. Dk Honda(Japonya), 11. Dk Mane, 71. DkWague (Senegal)  

SARI KARTLAR: Niang, Sabaly, Ndoye (Senegal), Unui, Hasabe(Japonya)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler