Iraklı yıldız adayına dev takip!

Irak A milli takımında şu ana kadar çıktığı beş maçta attığı üç golle dünya futbolunun dikkatini çeken 18 yaşındaki Irak’lı Mohanad Ali Kadhim, Avrupa takımlarından sonra Türk kulüplerinin de radarına girdi

Yayınlanma: 30.06.2018 - 11:50
Iraklı yıldız adayına dev takip!
Abone Ol google-news

Comolli’ nin gelişinden sonra Fenerbahçe ve şu sıralar genç oyuncularla imzaladığı sözleşmelerle gündemde olan Beşiktaş kulüplerinin oyuncu hakkında bilgi topladıkları öğrenildi. 17 yaşından itibaren iki sezondur Irak Süper liginde top koşturan oyuncu 2016/2017 sezonunda 30 maçta 12 gol, 2017/2018 sezonunda 24 maçta 16 gol gibi yaşına göre inanılması güç istatistiklere imza atmıştı.

Oyuncunun İngiltere’ de yaşayan İranlı menajeri Behrooz Dezhbod, özellikle Alman kulüplerinin ilgisinin, İran’da görev yaptığı dönemde Asya futbolunda birçok yıldız ismi vitrine çıkaran teknik direktör Engin Fırat’ ın tavsiyeleri  doğrultusunda gerçekleştiğini söylüyor.

Villarreal sportif direktörü Pedro Ortell’ in de daha önce yaptığı bir açıklamada oyuncunun takiplerinde olduğunu bildirdiği genç yıldız adayının,  bir kaç sene içerisinde Avrupa da Mohamad Salah etkisi yaratacağı iddia etmişti. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler