Hedef İsviçre kampı

Fenerbahçe'de Ali Koç'un başkan seçilmesi transferde de yeni bir soluk getirdi. Sarı-Lacivertliler'de ilk hedef, en az iki yeni oyuncuyu 9-18 Temmuz tarihlerinde İsviçre'de yapılacak kampa yetiştirmek.

Yayınlanma: 02.07.2018 - 12:55
Hedef İsviçre kampı
Abone Ol google-news

Yeni bir sayfa açan Sarı-Lacivertliler'de ilk hedef; en az iki yeni oyuncuyu 9-18 Temmuz tarihlerinde İsviçre'de yapılacak kampa yetiştirmek. 

Bu doğrultuda hedeflerini devam ettiren sportif direktör Damien Comolli, bu hafta Jack Wilshere ve Bas Dost'a imza attırmayı planladığı gelen bilgiler arasında. İki futbolcu ile büyük ölçüde anlaşma sağlayan Comolli'nin ufak pürüzlerinde gidirilmesinin ardından birkaç gün içinde imzaların peş peşe geleceği öğrenildi.

Teknik direktör Phillip Cocu ile yaptığı görüşmede de bu iki oyuncunun yanı sıra transfer edilmesi düşünülen diğer isimleri de masaya yatırdıkları öğrenildi.

 

Gidecekler Belli

 Transfer konusunda gelişmeler devam ederken mevcut oyuncular teknik direktör Phillip Cocu yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Hollandalı teknik adam, antrenmanların seviyesini artırırken, sıcak havanın da bir yandan futbolcuları zorladığı belirtildi. Öte yandan idmanların başlaması ile kadrodaki mevcut futbolcular hakkında daha da fazla bilgiye sahip olmaya başlayan Cocu'nun gönderilecek oyuncuları belirleme aşamasına geldiği öğrenildi.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler