Beşiktaş sezonu beraberlikle açtı

Yeni sezon hazırlıklarını Slovakya'da sürdüren Beşiktaş, ilk hazırlık maçında Macaristan 2. Ligi ekiplerinden Siofok ile 1-1 berabere kaldı.

Yayınlanma: 07.07.2018 - 20:58
Beşiktaş sezonu beraberlikle açtı
Abone Ol google-news

Yeni sezon hazırlıklarını Slovakya'da sürdüren Beşiktaş, ilk hazırlık maçını bugün oynadı. Beşiktaş özel maçta Macaristan ekibi BFC Siofok ile karşılaştı.

Siyah-Beyazlılar mücadeleye Utku Yuvakuran, Gökhan Gönül, Fatih Aksoy, Matej Mitrovic, Caner Erkin, Necip Uysal, Dorukhan Toköz, Jeremain Lens, Gökhan Töre, Vagner Love ve Cyle Larin 11'iyle başladı.

Beşiktaş, karşılaşmanın ilk yarısını Gökhan Töre'nin asistinde Vagner Love'ın golüyle 1-0 önde tamamladı. Macar ekibi bu gole 80. dakikada Csibra ile yanıt verdi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma 1-1 sona erdi.

 

GÜNEŞ'TEN İLK YARI 4-4-2, İKİNCİ YARI 4-2-3-1 DİZİLİŞİ

Teknik direktör Şenol Güneş, Siofok karşılaşmasına idmanlarda denediği 4-4-2 sistemi ile başladı.

İlk yarıda takımın en etkili ismi Gökhan Töre olurken, Love, Dorukhan ve Larin'in istekli oyunu dikkat çekti. İlk yarının tek golü 30'uncu dakikada Vagner Love'dan geldi. Brezilyalı oyuncu, Gökhan Töre'nin sol kanattan ortasında yerden yaptığı vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.

Şenol Güneş ikinci yarıya oyuncu ve sistem değişiklikleri ile başladı. Babel, Medel, Tolgay, Oğuzhan, Mustafa ve Adriano; Gökhan Gönül, Caner, Necip, Gökhan Töre, Love ve Lens'in yerine oyuna girerken, diziliş de 4-2-3-1'e döndü. İlk devrede Necip ile beraber orta sahada oynayan Dorukhan Toköz, ikinci devre sağ beke geçti. Oyun içinde zaman zaman futbolcuların görev bölgelerini değiştiren Güneş, Fatih'i sağ bek, Oğuzhan'ı hem 8 hem 10 numara, Larin'i hem santrfor hem de sağ kanatta görme fırsatı buldu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler