Beşiktaş Avrupa'da B36 Torshavn sınavına çıkacak

Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu ilk maçında Faroe Adaları ekibi B36 Torshavn ile karşı karşıya gelecek. B36 Torshavn Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Detaylar haberimizde...

Yayınlanma: 25.07.2018 - 13:44
Beşiktaş Avrupa'da B36 Torshavn sınavına çıkacak
Abone Ol google-news

Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi'nde topbaşı yapacak. B36 Torshavn Beşiktaş maçı ile UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele başlıyor. Siyah Beyazlı temsilcimiz Beşiktaş', ilk maçında Faroe Adaları'na yolculuk edecek. Avrupa'daki temsilcimiz Beşiktaş'ın B36 Torshavn Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta oynanacak?

B36 Torshavn - Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda?

B36 Torshavn Beşiktaş maçı 26 Temmuz Perşembe saat 21.00'de Gundadalur Stadyumu'nda oynanacak. Mücadele beIN SPORTS HD 1'de yayınlanacak. Rövanş mücadelesi ise 2 Ağustos Perşembe günü İstanbul Vodafone Park'ta oynanacak.

Kara Kartallar, B36 Torshavn taımını 2. turda geçerse, 3. turda Norveç ekibi Lilleström SK ve Avusturya takımı LASK Linz eşleşmesinin galibiyle karşı karşıya gelecek.

UEFA Avrupa Ligi 2'nci Ön Eleme turu ilk karşılaşmasında B36 Torshavn ile karşılaşacak olan Beşiktaş, son antrenmanını maçın oynanacağı statta yaptı.

BeşiktaşTeknik direktörü Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenman takım halinde sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başladı. Antrenmana pas çalışması, 5'e 2 çalışması, dar alanda oyun kontrol pas çalışması ve taktik programının yer aldığı çalışmalarla devam etti. Antrenman yarım sahada yapılan çift kale taktik maçı ve şut çalışması ile tamamlandı.

UEFA AVRUPA LİGİ’NDE 103. MAÇ

Beşiktaş, B36 Torshavn karşısında UEFA Avrupa Ligi'ndeki 103. müsabakasını oynayacak.

Adı UEFA Kupası'ndan UEFA Avrupa Ligi'ne çevrilen Avrupa futbolunun 2 numaralı organizasyonda bugüne kadar 102 maça çıkan siyah-beyazlı ekip, 46 galibiyet, 21 beraberlik ve 35 mağlubiyet aldı.

B36 Torshavn maçı kadrosunda yer alan isimler:
Atatürk Havalimanı'ndan kalkan uçakla Faroe Adaları'na giden Beşiktaş kafilesinde, Portekiz Milli Takımı'ndan yeni dönen oyuncular Ricardo Quaresma ve Pepe'nin yanı sıra Hırvatistan ile Dünya Kupası finalinde forma giyen Domagoj Vida yer almazken Fulham'a transfer olan Fabri kadrodan çıkarıldı.

Beşiktaş'ın 20 kişilik B36 Torshavn maçı kadrosunda yer alan isimler şu şekilde:

"Tolga Zengin, Utku Yuvakıran, Ersin Destanoğlu, Gökhan Gönül, Medel, Necip Uysal, Fatih Aksoy, Alpay Çelebi, Caner Erkin, Adriano, Tolgay Arslan, Dorukhan Toköz, Orkan Çınar, Lens, Babel, Cyle Larin, Mustafa Pektemek, Negredo, Vagner Love, Güven Yalçın."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler