Yeni Malatyaspor camiasına geçmiş olsun mesajı

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray kulüpleri, deplasmanı dönüşünde kaza geçiren Malatyasporlu taraftarlar için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Yayınlanma: 13.08.2018 - 18:09
Yeni Malatyaspor camiasına geçmiş olsun mesajı
Abone Ol google-news

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray kulüpleri, Spor Toto Süper Lig'de sezonunun ilk haftasında Göztepe deplasmanı dönüşünde kaza geçiren Evkur Yeni Malatyasporlu taraftarlar için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Beşiktaş'ın Twitter hesabında yer alan paylaşımda, "Yeni Malatyaspor taraftarlarını taşıyan otobüsün kaza yaptığını ve birçok taraftarın yaralandığını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Yaralanan taraftarlara acil şifalar diler, Yeni Malatyaspor camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz." denildi.

Galatasaray'ın Twitter hesabından yayımlanan mesajda ise şu ifadeler kullandı: "Göztepe deplasmanı dönüşünde Yeni Malatyasporlu taraftarları taşıyan otobüsün kaza yaptığını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Kazada yaralanan taraftarlara acil şifalar diler, Yeni Malatyaspor camiasına geçmiş olsun dileklerimizi sunarız."

Fenerbahçe'nin mesajı ise şöyleydi: Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu'nun ilk hafta maçında, Göztepe deplasmanı dönüşünde Yeni Malatyaspor taraftarlarının geçirdiği kazayı üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Kaza sonucu yaralanan Yeni Malatyaspor taraftarlarına acil şifalar diliyor; taraftarlara ve tüm Yeni Malatyaspor camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Öte yandan, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor ve MKE Ankaragücü de sosyal medya hesaplarından sarı-siyahlı taraftarlar için geçmiş olsun mesajı paylaştı.



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler