Hiç boşuna beklemeyin

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, milli ara, sakatlık veya cezaların kendilerini olumsuz etkileyemeyeceğini söyleyip, form düşüklüğü bekleyenlere mesaj gönderdi.

Yayınlanma: 19.11.2013 - 12:31
Abone Ol google-news

Takımıyla haftalardır zirvede olmanın keyfini yaşayan Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, oyuncularına olan inancını iddialı laflarla ortaya koydu. Kendileri için ne milli ara, ne sakatlıklar, ne de cezaların olumsuz etkisi olacağını söyleyen tecrübeli hoca, “Çünkü çok geniş bir kadro yapısına sahibiz. Bütün oyuncularım şu anda hazır, benden görev bekliyor. Artık oynayan ve oynamayanlar arasında büyük bir uyum oluştu. ‘Biz bir aileyiz’ demiş, küskünleri barıştırmıştık. Şimdi forma için büyük rekabet var. Bu da benim iddialı konuşmamı gerektiriyor. Yani bizden düşüş bekleyenler, hayal kırıklığına uğrar. Boşuna beklemesinler” sözlerini sarfetti.

Emenike ile görüşecek

Bu arada Yanal’ın, derbide yedek soyunan, oyuna girdikten sonraki hareketleriyle tepki çeken Emenike’yi uyaracağı belirlendi. Nijeryalı forvetle özel bir görüşme yapması beklenen Yanal’ın, bir daha böyle bir tavır takınması halinde, disiplin kurallarının devreye sokulacağını, takım çok iyi durumdayken, bu tür hareketlerin havayı bozabileceğini vurgulayıp, kendisinden dikkatli olmasını isteyeceği öğrenildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler