Fenerbahçe dibe vurdu!

F.Bahçe Başkanı, bugün saat 14.00’te gündemle ilgili konuşacak

Yayınlanma: 10.10.2018 - 06:00
Fenerbahçe dibe vurdu!
Abone Ol google-news

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, yaşanan son gelişmeler üzerine bugün canlı yayında taraftarlarına seslenecek. Koç’un FB TV’de saat 14.00’te yapacağı açıklamaları 25 milyonu aşkın Sarı-Lacivertli taraftar merakla bekliyor. Anımsanacağı gibi Başakşehir maçı öncesinde sürpriz bir kararla yolların ayrıldığı Aykut Kocaman’ın yardımcılarının görevlerine son verilirken Volkan Demirel, Aatif ve Dirar ise süresiz kadro dışı bırakılmıştı.

FENERBAHÇE DİBE VURDU

Fenerbahçe, ligde 8 hafta sonunda 8 puan alabildi. Sarı-Lacivertliler, sadece 6 gol attı ve Bursa’nın (5) ardından bu alanda en kötü takımlardan biri olurken, lider Galatasaray ile aradaki puan farkı 10’a yükseldi. Peş peşe gelen başarısızlıklar üzerine taraftarın sabrı taştı, suskunluğunu bozdu. Maçlarda tepki ıslıkları çığ gibi büyüyor (Rizespor ve Başakşehir karşılaşmaları). Kadıköy’e göre Rize’de ortam daha da gergindi. Ali Koç, Cocu ile bir süre daha yola devam edecek gibi görünüyor. Milli aradan sonra sırasıyla oynayacağı Sivasspor (D), Anderlecht (D) ve Galatasaray (D) maçları, Hollandalı teknik direktörün kalıp kalmayacağının göstergesi olacak. Öte yandan Fenerbahçe, 11 Ekim’de Spor Toto 1. Lig ekiplerinden İstanbulspor’la Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’ndeki saat 13.30’ta hazırlık maçı yapacak.

COCU: BİR GÜNDE DEĞİŞMEZ

Tartışmaların odağındaki Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, Hollanda basınına konuştu. Cocu, “Fenerbahçe Türkiye’de kültür değişimi girişimine giren ilk futbol takımı. Kulübün başkanının uzun vadeli vizyonu var. Bir günde değişecek şeyler değil bunlar. Her açıdan şu anda başka bir dünyada yaşıyorum. Takım için her şeyimi verdim. Başkan Koç ve Comolli ile birlikte takıma farklı bir yapı getirmek için çalışıyorum. Bu geçiş dönemine rağmen birbirimizden en iyisini talep edebiliriz. İnanç şu anda belirleyici rol oynuyor” dedi. Hollandalı çalıştırıcı, “Zorlu bir yolculuk olduğunu biliyordum. En kolay yolu seçmedim. Bunu oyuncu olarak da yapmadım hiç. Sırtım dik mücadeleye devam edeceğim, fazlasını da yapamam zaten” ifadesini kullanırken, kadro dışı bırakılan Volkan Demirel hakkında, “Volkan’ın takım için önemli bir oyuncu olduğunu biliyorum. Volkan şimdilik kenara alındı, ama bu onun hiçbir zaman oynamayacağı anlamına gelmez” diye konuştu.

'ŞİKE KUMPASI ÇÖKTÜ'

Fenerbahçe Kulübü yaptığı açıklamada, 2010-11 sezonunun ardından 3 Temmuz 2011’de başlatılan futbolda şike soruşturmasıyla ilgili 9 Ekim 2015’te 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nin verdiği beraat kararının yıl dönümü olduğunu hatırlatarak, “FETÖ ürünü şike kumpasının çöküşünü tasdik eden mahkeme kararıyla ilgili Yargıtay sürecinin; vicdanlarda aklanan Fenerbahçe’mizin, daha fazla mağdur edilmesine izin verilmeden sonlandırılmasını beklemekteyiz” ifadelerine yer verdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler