Başakşehir ve Beşiktaş'tan maratona destek

3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanan Medipol Başakşehir - Beşiktaş maçında futbolcular 11 Kasım’da koşulacak maratona dikkat çekmek amacıyla “Vodafone 40. İstanbul Maratonu’nda Sağlıklı Yarınlara Koşuyoruz” yazılı pankartla sahaya çıktı.

Yayınlanma: 03.11.2018 - 18:43
Başakşehir ve Beşiktaş'tan maratona destek
Abone Ol google-news
3 Kasım 2018 – Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda Medipol Başakşehir – Beşiktaş mücadelesi öncesinde futbolcular taraftarları Vodafone 40. İstanbul Maratonu’na davet etti. İki takımın futbolcuları, İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Spor İstanbul tarafından Vodafone’un isim sponsorluğunda 11 Kasım Pazar günü düzenlenecek maratona dikkat çekmek amacıyla “Vodafone 40. İstanbul Maratonu’nda Sağlıklı Yarınlara Koşuyoruz” yazılı pankartla sahaya çıktı.
 
100 ülkeden 30 bin çipli sporcu koşacak
 
Vodafone 40. İstanbul Maratonu, maraton (42,195 km), 15 kilometre koşusu, 10 kilometre koşusu ve halk koşusu olmak üzere 4 ana kategoride koşulacak. 2012 yılında Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği (IAAF) tarafından “Altın Kategori” unvanına layık görülen ve Avrupa’nın en iyi 17, dünyanın en iyi 38 maratonundan biri olan maratona bu yıl 100 ülkeden 30 bin çipli sporcunun ve yüz binlerce İstanbullunun katılması bekleniyor.
 
Vodafone 40. İstanbul Maratonu ile ilgili güncel bilgilere www.maraton.istanbul adresinden ve Spor İstanbul sosyal medya hesaplarından ulaşılabiliyor. Maratonda #40yılınhatırına, #koşistanbul, #sağlıkiçinkoş, #runistanbul ve #run4healthhashtag’leri ile paylaşımlar takip edilebilecek.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler