Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den zehir zemberek sözler

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Sarı-Kırmızılıların Kasım Ayı Divan Kurulu Toplantısı'nda konuşuyor.

Yayınlanma: 14.11.2018 - 14:37
Abone Ol google-news

Galatasaray Divan Kurulu'nda Mustafa Cengiz'in konuşmasını yaptığı sırada salonun elektrikleri kesildi ve yayına ara verildi. 5 dakikalık aranın ardından elektriklerin tekrar gelmesiyle Cengiz konuşmasına kaldığı yerden devam etti. Cengiz'in açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Efendi duruş, asil duruş sergilememize rağmen saldırılar azalmadı. Bilakis dün bütün camiayı sarsan artı cezalar verildi. Locamda da seyredemeyeceğim, ben Galatasaray'dan ayrılamam.

Dünya çapında çok değerli bir marka olan hocamız Fatih Terim'e yapılan saldırıyı kınadık ancak sanırım anlamadılar. 2. Başkanı (Semih Özsoy) muhattap almak istemedim.

Sanki rövanş gibi oyuncularımıza haksız sevkler, aşırı cezalar geldi. Böyle bir şey olamaz. Türk futbol tarihinde görülmemiş ceza uygulanıyor. Benle birlikte 40 hafta, rakibe 14 hafta. Dinamit atan maalesef rakip. Biz eşitlik istiyoruz.

Tahkim Kurulu'na iyi bir savunma yaptık fakat yetmedi hiçbir suç yokken Schalke maçından önce bize ceza verdiler. Bunun olumsuz etkileri oldu. Bunu şiddetle kınadık. Çünkü Galatasaray, sporda Türkiye'nin en büyük markasıdır, kimse alınmasın.

Bize savaş açıldı, kararlar bunu gösteriyor. Bu haksızlığın karşısındayız. Bu hukuksuzluk ya düzeltilir ya da federasyon görevden çekilir. Bu kadar da açık ve net.

Özür dilerim; biz belli hayvan türleriyle hayvan olamayız. Sanki bir rövanş gibi futbol takımımızda bu kadar sakat varken, futbolcularımızı sevk edişler.

Galatasaray tüm engellere, menfaat çetelerinin çabalarına rağmen rakibe saygı kendine saygı ile şampiyonluk yürüyüşüne devam edecektir ve tüm olumsuzluklara rağmen inşallah şampiyon olacaktır.

Galatasaray'a yeniden ceza verilmesi için dua edenler, telefon açanlar, UEFA ile ilişkilerini Galatasaray aleyhine kullananlara sesleniyorum. Hedefinize ulaşamayacaksınız. Aleyhimize bir kararda UEFA'dan şampiyon olmuş gibi bedelini alırız, bundan emin olun.

Şampiyonlar Ligi'nde 4 maçta elde ettiğimiz gelir, Süper Lig'de 34 maçta elde ettiğimiz gelirden fazla.

CAS'tan emin olun aleyhimize bir şey çıkmaz, mümkün değil. Endişelenmeyin, argümanlarımız sağlam.

Drogba yok, Eren yok, stadımız şu anda full çekiyor. Ligin en çok gol atan ikinci takımıyız. Takımı devre arası daha da düzelteceğiz.

Benimle selfie çektirenlerin 2-3'ü mutlaka forvet istiyor.

Futbolda her şey sevgili Abdürrahim Albayrak ve teknik heyetimizin sorumluluğunda. Bunu sorumluluktan kaçıyor diye algılamayın. Bende kusursuz sorumluluk var. Ben kusursuz da olsam sorumluyum.

Ocak ayında forvet konusunu düzeltince Galatasaray’ı göreceksiniz siz.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler