Fenerbahçe'de Koeman bilmecesi

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Koeman konusunda ilginç gelişmeler yaşanıyor. Ajanslara Futbol Direktörü Damien Comolli'nin 'Erwin Koeman ile devam edeceğiz' açıklamasının hemen ardından kulübün resmi internet sitesinden 'bilgilendirme yazısı' yayınlandı.

Yayınlanma: 05.12.2018 - 11:37
Abone Ol google-news

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, bugün gerçekleşen antrenman öncesinde basın mensuplarıyla kısa süre sohbet ederken bazı konularla ilgili de soruları yanıtladı. Ajanslara haber şöyle düştü: "Cocu'nun ayrılmasının ardından takımın başına geçirilen Erwin Koeman'ın devam edip etmeyeceğiyle ilgili olarak konuşan Comolli, "Kendisiyle ilgili olarak daha önce açıkladığımız durumdayız. Koeman'la ilgili düşüncelerimiz değişmedi. Durumunda herhangi bir değişiklik yok" dedi. Comolli, 15 Kasım'da Koeman'la ilgili olarak kulübün yayın organına yaptığı açıklamada, "Daha önce kendisiyle çok net bir şekilde konuştuk. Takımı yönetmesini istedik ve doğru kişinin de kendisinin olduğunu söyledik" ifadelerini kullanmıştı.

Comolli, devre arası kampını yurt dışında yapma durumları olduğunu söyleyerek, takımdaki diğer konulara da açıklık getirdi. Harun Tekin'in Türkiye'nin en iyi kalecisi olduğunu ifade eden Comolli, taraftarı mutlu etmek için de maç kazanmaları gerektiğini vurguladı. Son olarak kadro dışı kalanlarla ilgili konuşan sarı-lacivertlilerin sportif direktörü, "Bu konuyla ilgili herhangi bir değişiklik yok. Şu an onlardan da bize karşı bir adım yok" açıklamasını yaptı. Comolli ayrıca ocak ayı transferleri için de çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

FENERBAHÇE'DEN ANINDA AÇIKLAMA

Sportif Direktörümüz Damien Comolli bugün Samandıra’da basına açık antremanda basın mensuplarına merhaba demek amacıyla kendilerine ayrılan kısma gelmiştir. Bu esnada Antrenörümüz Erwin Koeman ile ilgili sorulan bir soruya, “şu andaki durum, geçen haftalarda yaptığımız açıklamada söylediğimiz ile aynı, herhangi bir değişiklik yok” yanıtını vermiştir. İlgili soruya verdiği cevabın geçtiğimiz haftalara atıf olmasına rağmen bugün yeni bir durum açıklaması yapılmış gibi çarpıtılarak yansıtıldığının görülmesi üzerine bu düzeltmeyi yapma gereği ortaya çıkmıştır. Kamuoyuna duyurulur."

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler