Beşiktaş taraftarına kötü haber

Bursaspor'un, Spor Toto Süper Lig'in 3'üncü haftasında sahasında Beşiktaş ile oynayacağı müsabakayı, siyah-beyazlı taraftarlar tribünlerden izleyemeyecek.

Yayınlanma: 10.09.2014 - 10:47
Abone Ol google-news

İl Spor Güvenlik Kurulu, Beşiktaş taraftarlarının, Bursa Atatürk Stadı'ndaki maçlara alınmamasına ilişkin önceki yıllarda aldığı karar, bu sezon da uygulanacak.

Bursaspor Kulübü yöneticileri de Beşiktaş taraftarların, ligin 3'üncü haftasında 22 Eylül'de Bursa'da oynanacak müsabakaya alınmaması yönünde İl Spor Güvenlik Kuruluna görüş bildirdi.

Şahin: 'Bize ön karar ulaştı'

Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Süleyman Şahin, Spor Toto Süper Lig'de 22 Eylül'de oynanacak Bursaspor-Beşiktaş müsabakasına siyah-beyazlı taraftarların alınıp alınmamasına ilişkin kesin kararın, İl Spor Güvenlik Kurulunca maç haftasında yapılacak toplantıda verileceğini söyledi.

Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İl Spor Güvenlik Kurulunun ön kararının kendilerine ulaştığını anlattı.

Bu ön kararda, Beşiktaş taraftarlarının Bursa Atatürk Stadı'na alınmayacağının belirtildiğini aktaran Şahin, "İl Spor Güvenlik Kurulu, ilk toplantısında, Beşiktaş taraftarlarının maça alınmaması yönünde görüş birliğine vardı. Nihai karar, maç haftası yapılacak toplantıda iki kulübün ve diğer ilgili kurumların yetkililerinden alınacak görüşler doğrultusunda verilecek" diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler