Ersun Yanal'ın Ozan kararı

Fenerbahçe ile 1.5 yıllık sözleşme imzalayan Ersun Yanal, kadro dışı bırakılan Ozan Tufan'ın takıma geri kazandırılması yönünde yönetime rapor iletti.

Yayınlanma: 15.12.2018 - 12:03
Abone Ol google-news

Fenerbahçe'de Ozan Tufan gelişmesi! Fenerbahçe'de 2. Ersun Yanal dönemi resmen başlarken, tecrübeli çalıştırının yönetimle yaptığı görüşmelerin detaylarıda ortaya çıktı. Yönetim kanadıyla, Ersun Yanal arasında Ozan Tufan konusu da yapılan görüşmelerin ardından netlik kazandı. 

Tecrübeli teknik adam, takımın yetersiz oyun anlayışını baz alarak mevcut kadrodan en üst verimi almak için girişimlere başladı. Yanal, takımda kadro dışı bırakılan Ozan Tufan'ın affedilmesini istedi. 

Fenerbahçe'de Comolli'nin de olumlu karar vermesi sonucu yıldız oyuncunun takıma geri döneceği gelen bilgiler arasında.

KAMPTA YENİ BİR ŞANS

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan ve U21'de idmanlarını sürdüren Ozan Tufan'ın, Ersun Yanal'ın gelişiyle tekrardan A takımda antrenmanlara çıkması bekleniyor. Tecrübeli çalıştırıcının asıl hedefi ise; devre arasındaki kampta takımı tekrardan toparlayıp, Ozan Tufan'ı eski günlerine kavuşturmak.

COMOLLİ İLE GÖRÜŞMÜŞLERDİ

Fenerbahçe Sportif Direktörü Comolli ile Ozan Tufan, geçen haftalarda bir araya gelmişti. Comolli, "Şu an takıma dönersen katkın olabileceğini düşünüyor musun?" sorusuna "Evet" yanıtını veren Ozan Tufan, eski hatalarını yine yapmayacağının altını çizmişti. 

99: Ozan Tufan, 2015/2016 sezonunun başında Bursaspor'dan Fenerbahçe'ye 7 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu. 23 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe formasıyla çıktığı 99 maçta 9 gol ve 8 asistlik bir performans sergiledi. Ozan'ın Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2020 yılında sona erecek.

Kaynak: Akşam


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler