Fenerbahçe tribününe Onur pankartı

Trabzonspor haberleri, Bordo mavili kulübün yönetiminin, 14 Eylül Pazar akşamı maça Fenerbahçe seyircisi alınmayacağı için boş bırakılan tribüne dev bir Onur Kıvrak pankartı asacağı belirtildi

Yayınlanma: 12.09.2014 - 10:28
Abone Ol google-news


İzlanda ile oynanan milli maçta yediği goller ile eleştirilerin hedefinde kalan milli kaleci 
Onur Kıvrak’a destek çığ gibi büyüyor.Trabzonspor Yönetimi'nin 14 Eylül Pazar günü oynanacak Fenerbahçe maçı öncesi milli file bekçisine destek vermek için büyük bir pankart hazırlattığı ifade edildi. Fenerbahçe taraftarlarının yer alamayacağı misafir takım tribününü tamamen kaplayacak olan pankartta Onur'un sahipsiz olmadığına vurgu yapan bir mesajınolacağı dile getirildi. Ayrıca tribünlere 20 bin adet Trabzonspor bayrağı dağıtarak görsel bir şölen havası da oluşturulacağına değinildi.

Manşetler çok manidar

Trabzonspor yaptığı açıklamada “Tüm ulusal medyanın manşetlerini oyuncumuz Onur’un performansının süslemiş olması çok manidardır. Alınan kötü sonucun tek sorumlusunun kaptanımız Onur olarak gösterilmesi, öğütücü bir medya algısının tezahürüdür" ifadelerine yer verildi. Açıklamada haberlerin Onur’un değerini düşürmeyeceğine de dikkat çekildi.

Futbolcular da sahip çıktı

Özer Hurmacı: “Onurumuzun kimsenin desteğine ihtiyacı yok. Dünyanın en iyilerinden birisin Onur.”

Serdar Gürler: “Onur Recep Kıvrak Türkiye’nin en iyisi.”

Salih Dursun: “Dünyanın en iyi kalecilerinden birisin Onur. Aynı zamanda çok iyi insansın, karakterlisin, 'Onur’lusun adın gibi.”

Çağdaş Atan: “İlk geldiğin gün belliydi kaliten. Bana göre bu ülkenin açık ara son üç sezondur en iyisisin. Başını eğme 'Onur’um.”
(Spor365)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler