Beşiktaş'ta gündem transfer: Valbuena, Arda Turan...

Ryan Babel’in Fulham’a transferi sonrasında sol kanat bölgesini güçlendirmek için harekete geçen Beşiktaş’a, Fenerbahçe’den flaş bir öneri geldi. Kartal’dan Tolgay Arslan’ı isteyen Kanarya; Şener Özbayraklı artı 1 milyon Euro’ya ek olarak Mathieu Valbuena’yı teklif etti.

Yayınlanma: 15.01.2019 - 12:21
Beşiktaş'ta gündem transfer: Valbuena, Arda Turan...
Abone Ol google-news

Kara Kartal’ın tecrübeli kanat oyuncusu Ryan Babel’in İngiltere Premier Lig temsilcisi Fulham’a transfer olmasının ardından yönetim, Hollandalı futbolcunun yerini doldurmak için çalışmalara başladı.

Fenerbahçe’yle Şener Özbayrak’lı transferi için görüşmelerde bulunan Beşiktaş’a, Babel’in gidişinin ardından Sarı- Lacivertliler’den flaş bir teklif geldiği ortaya çıktı.

Beşiktaş’ta kadro dışı konumda bulunan Tolgay Arslan’la her konuda anlaşma sağlayan Kanarya’nın, bu futbolcuyu kadrosuna katabilmek için son olarak Kara Kartal’a, sağ bek Şener Özbayraklı ve 1 milyon Euro’ya ek olarak takımın Fransız sol kanat oyuncusu Mathieu Valbuena’yı da önerdiği bildirildi.

Tolgay Arslan için Fenerbahçe’den Şener Özbayraklı artı 3 milyon Euro’luk talebi bulunan Siyah-Beyazlılar’ın, yeni gelen bu teklifin ardından öneriyi değerlendirmeye aldığı öğrenildi.

Beşiktaş Yönetimi’nin, konuyu teknik direktör Şenol Güneş’le görüşüp tecrübeli hocanın görüşünü aldıktan sonra Fenerbahçe’ye cevap vereceği ifade edildi.

Arda Turan'ın maaşı sorun

Siyah- Beyazlılar’da sol kanat transferi konusunda gündeme, Başakşehir’in tecrübeli ismi Arda Turan’ın da geldiği öğrenildi.

Takımda kendi bölgesinde görev yapan isimlerin çokluğu sebebiyle istediği kadar görev almakta zorlanan Arda’nın, ayrılığa sıcak baktığı ve Beşiktaş’a önerildiği kaydedildi.

Başkan Fikret Orman’ın, Arda’nın Beşiktaş’a transferine olumlu baktığı, ancak kulübünden aldığı 6.5 milyon Euro’luk maaşını karşılamalarının mümkün olmadığını ilettiği öğrenildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler