Denizlispor Başkanı Samsunspor Başkanı'ndan özür diledi

Eskişahirspor ile Denizlispor arasında oynanan maç öncesi bir grup Denizlispor taraftarının Eskişehirspor ile logosunda Atatürk’ün resminin de yer aldığı Samsunspor atkılarını yakması ile ilgili olarak Denizlispor Başkanı Ali Çetin, Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık’ı arayarak özür diledi.

Yayınlanma: 20.02.2019 - 14:10
Denizlispor Başkanı Samsunspor Başkanı'ndan özür diledi
Abone Ol google-news

TFF 1. Lig’de Eskişahirspor ile Denizlispor arasında oynanan maç öncesi bir grup Denizlispor taraftarının Eskişehirspor ile logosunda Atatürk’ün resminin de yer aldığı Samsunspor atkılarını yakması ile ilgili olarak Denizlispor Başkanı Ali Çetin, Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık’ı arayarak özür diledi.

Yılport Samsunspor Resmi İnternet Sitesi’nde konuyla ilgili olarak şu açıklama yapıldı:

Eskişehirspor ile Denizlispor arasında oynanan futbol müsabakasında, bir grup Denizlispor taraftarının logosunda yüce önderimiz Atatürk’ün resminin de yer aldığı Yılport Samsunspor atkısını yakmaları, spor ile bağdaşmayacak bir davranış örneğidir. Bu elim hadise nedeniyle Denizlispor Başkanı Sayın Ali Çetin, Sayın İsmail Uyanık’ı arayarak, bu olaydan duymuş olduğu üzüntüyü dile getirmiş ve özürlerini iletmiştir. Denizlispor olarak böyle bir tutumu kabul etmediklerini belirten Çetin, her iki kulüp arasında geçmişten gelen bir sorun ve husumetin yaşanmadığını bu nedenle konunun takipçisi olacaklarını dile getirmiştir. Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık ise, Denizlispor Başkanı Sayın Ali Çetin’e göstermiş oldukları hassasiyet nedeniyle teşekkürlerini iletmiştir.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler