Ersun Yanal Galatasaray derbisine kadar kayıp istemiyor

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, Galatasaray derbisine kadar kayıp istemiyor. Beşiktaş maçı istatistiklerini oyuncularıyla paylaşan Yanal, “İnandığımız zaman neler yapabileceğimizi gösterdik" dedi.

Yayınlanma: 01.03.2019 - 08:00
Ersun Yanal Galatasaray derbisine kadar kayıp istemiyor
Abone Ol google-news

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, Galatasaray derbisine kadar kayıp istemiyor. Beşiktaş maçı istatistiklerini oyuncularıyla paylaşan Yanal, “İnandığımız zaman neler yapabileceğimizi gösterdik. Aynı tempoyla yolumuza devam etmeliyiz. Bundan sonra yapacağımız maçlar final niteliğinde. Hepsini kazanmaktan başka çaremiz yok. Taraftarlarımıza borcumuzu ancak böyle ödeyebiliriz” dedi. Fenerbahçe, Süper Lig’de yarın evinde Çaykur Rizespor'u ağırlayacak. Sonrasında Başakşehir ile deplasmanda mücadele edecek Sarı-Lacivertliler, sonraki haftalarda evinde Sivasspor ve deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak. Yanal bu 4 maçtan 12 puan bekliyor. 28. haftada ise rakip Galatasaray. Seyrantepe’de oynanan derbi, G.Saray 2-0 öne geçmesine rağmen 2-2 sona ermişti.

Bir Alex değil ama...
Ara transfer döneminde Empoli’den transfer edilen Miha Zajc, derbi performansı (1 gol atmıştı) sonrası taraftarların en çok konuştuğu isimlerden biri oldu. Slovenyalı futbolcu; 2004-2005 sezonunda geldiği Fenerbahçe’de efsaneler arasına giren Alex de Souza’yla kıyaslanmaya başlandı. Derbide pas yüzdesi en iyi isimlerden biri olan ve top tekniğiyle diikat çeken Zajc için sosyal medyada öne çıkan iki yorum ise şöyle: “Alex’in geldiği yaştasın”, “Bir Alex değil ama...”

Benzia kulüp arıyor
Yassine Benzia, büyük övgülerle geldiği Sarı-Lacivertliler’de kısa sürede gözden düştü. Fransız Sportif Direktör Comolli’nin en büyük transfer fiyaskoları arasında yer alan Cezayirli, sezonun ikinci yarısında TFF’ye verilen listede yer almayınca kendisi için Fenerbahçe defteri kapandı. Bonservisini elinde bulunduran Lille’in de istemediği Benzia, yeni sezon için şimdiden bazı takımlarla temasa geçti. 24 yaşındaki futbolcuya özellikle Arap ülkelerinden talipler olduğu konuşuluyor.

Karahan’dan yeni rekor
Belarus’ta 10 ülkenin katılımıyla yapılan Uluslararası Minsk U20 Salon Müsabakası’nda Türkiye, 3 altın, 5 gümüş, 5 bronz olmak üzere toplam 13 madalya kazanarak takım sıralamasında dördüncü oldu. Fenerbahçeli milli atletler ise 3 ikincilik 3 de üçüncülük elde ederken Alperen Karahan, 6 kiloluk güllede 19.93 ile kendisine ait olan rekoru 20.19’a yükseltti.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler