Ujfalusi'den Arda Turan itirafı

Galatasaray'da geçirdiği dönemde taraftarın en sevdiği isimlerden olan Tomas Ujfalusi, Arda Turan, Ozan Kabak ve Semih Kaya'ya dair özel açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 05.03.2019 - 13:54
Ujfalusi'den Arda Turan itirafı
Abone Ol google-news

Tomas Ujfalusi Galatasaray’da geçirdiği günler, Arda Turan, Ozan Tufan ve Benjamin Tetteh ile ilgili TRT Spor'a önemli açıklamalarda bulundu. Ujfalusi, Galatasaray'a şampiyon olmak için geldiği belirterek bunu ilk senesinde başardığını ifade etti.

“Semih Kaya güçlü bir oyuncu, Sparta Prag’da İngilizce öğrendi. Eskisine göre iletişimiz daha iyi. Güçlü bir oyuncu ama sürekli gelişmesi gerekiyor. Artık 28 yaşında, kalitesini göstermek zorunda.”

“Galatasaray’a şampiyon olmak için transfer oldum ve bunu da ilk senemde başardım. Fatih Terim yeni bir takım kurmuştu ve şampiyonluğu Kadıköy’de kutlamıştık. Fenerbahçe stadından Florya’ya gelene kadar yaşadığım hiçbir anı unutamam”

"Arda hata yaptı"

“Arda Turan Atletico’dan Barcelona’ya geçerek bence hata yaptı. Barcelona’da oynamak kolay değil. Atletico’da önemli bir futbolcuydu, oyun kurucuydu. Barcelona'da Messi, Neymar, Suarez gibi oyuncular bu bölgede oynuyor. Orada şans bulduysanız çok iyi kullanmanız gerekiyor”

“Arda Turan Galatasaray’a dönmediği için üzgünüm. Eğer dönseydi kendisi ve taraftarlar için daha iyi olabilirdi. Yetiştiği kulüpte oynamasını isterdim.”

"Galatasaray Tetteh ile ilgilendi"

“Galatasaray’ın Tetteh ile ilgilendiğini duydum ama Sparta Prag bırakmak istemedi. Takımda onun boşluğunu doldurabilecek golcü olmadan satmaya sıcak bakmadılar. Daha 22 yaşında, iyi bir futbolcu. Daha iyi yerlere gelebilir”

“Ozan Kabak güçlü, yetenekli bir futbolcu. Stuttgart’ta 1-2 sene görev aldıktan sonra sonra daha iyi yerlere gelebilir”

"Burak Yılmaz'ı hâlâ izliyorum"

"Burak Yılmaz ile 17 numara konusunda konuşmuştuk. Bana bunun mümkün olup olmadığını sordu. Ben de 'Neden olmasın? Elbette olabilir' dedim. Ben kızım doğduğundan beri 17 numaralı formayı giymiştim. Ancak bu sadece bir sayı ve Burak için de 17 numaranın önemini bildiğimden dolayı ona bırakmaya karar verdim. Bunu yapabilecek kadar olgunlaşmıştım. Burak Yılmaz'ı hala izliyorum. Fenerbahçe'ye 2 gol attı. Hala aynı numarayla oynuyor diyebiliriz. Sadece 1 ve 7 rakamları yer değiştirmiş"

 

 

 

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler