Konyaspor ve Rizespor'dan kadro göndermesi

A Milli Futbol Takımımızın 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde 22 Mart'ta deplasmanda Arnavutluk ve 25 Mart'ta Eskişehir'de Moldova ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu açıklanırken Atiker Konyaspor ve Rizespor Şenol Güneş'in kadro tercihine tepki gösterdi.

Yayınlanma: 15.03.2019 - 18:38
Konyaspor ve Rizespor'dan kadro göndermesi
Abone Ol google-news

A Milli Futbol Takımı'nın 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Arnavutluk ve Moldova ile yapacağı maçların aday kadrosu açıklandı. Şenol Güneş'in kadro tercihine Atiker Konyaspor ve Çaykur Rizespor yaptığı paylaşımlarla Şenol Güneş'in kadro tercihine göndermede bulundu.

Teknik direktör Şenol Güneş, kaleci olarak Medipol Başakşehir'den Mert Günok, Bursaspor'dan Muhammed Şengezer, Trabzonspor'dan Uğurcan Çakır, Belçika temsilcisi Royal Antwerp'ten ise Sinan Bolat'ı kadroya aldı.

Atiker Konyaspor'un sosyal medya hesabından, kaleci Serkan Kırıntılı'nın üzerinde milli takım eşofmanlı fotoğrafını, "Normal şartlarda Serkan Kırıntılı iyi bir kalecidir. Anormal şartlarda çok daha iyi bir kalecidir" notunu paylaşarak tepkisini dile getirdi.

 

Çaykur Rizespor ise yaptığı paylaşımda Gökhan Akkan'ın Spor Toto Süper Lig'd en çok kurtarış yapan kaleci olduğuna dair istatistikleri paylaşarak, "Türkiye'nin açık ara en fazla kurtarış yapan kalecisi olduğunu biz biliyoruz" ifadelerini kullandı. Öte yandan file bekçisi Akkan'a takım arkadaşlarından destek geldi. File bekçisi Akkan'a yaptığı paylaşımlarla Orhan Ovacıklı, Vedat Muriqi ve Oğulcan Çağlayan destekte bulundu.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler