Ahmet Nur Çebi: Orman'ın karşısına çıkmam

Muhalefet kanadının aday olmasını istediği eski yönetici Ahmet Nur Çebi son noktayı koydu.

Yayınlanma: 31.03.2019 - 09:00
Ahmet Nur Çebi: Orman'ın karşısına çıkmam
Abone Ol google-news

Beşiktaş Kulübü’nde Ahmet Nur Çebi sevilen bir isimdir. Çebi, Orman yönetiminde 6 yıl ikinci başkanlık görevi yapmış, bu sene ise görev almamıştı. Muhalefet kanadı geçtiğimiz günlerde Çebi’nin kapısını çaldı. Bu kapı çalmanın altında yatan gerçek Ahmet Nur Çebi’nin aday olmasının istenmesiydi. Eski yönetici böyle bir teklifi daha önce de almış fakat Fikret Orman’ın karşısında aday olmam demişti. Çebi, başkanlık baskısı yapıldığını doğrularken, “Şu an böyle bir şey düşünmüyorum. Bu borç yükü insanı kortutuyor. Fikret Orman’ın karşısına çıkmam söz konusu değil” dedi. Fikret Orman konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Ahmet Nur Çebi’nin aday olması beni üzmez. O da söyledi, ben aday olduğum sürece aday olmayacak. Benim zaten son dönemim. 6.5 sene Çebi’yle beraber çalıştık, birbirimizi iyi tanıyoruz. Onunla karşı karşıya kalmamız doğru olmaz” ifadelerini kullandı.

Anlamlı projesi

‘Çarşı Kadın’ taraftar grubunun başlattığı kampanya kapsamında 2 ay önce Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesindeki 18 okula kışlık kıyafet ve okul ihtiyaçları gönderen başkan Fikret Orman ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun şimdiki hedefi Doğu Karadeniz oldu. Sosyal sorumluluk projelerine önemli ölçüde zaman ayıran ikili, Ağrı Doğubayazıt’ın ardından ikinci yardım TIR’ını Rize’ye hareket ettiriyor. 3 Nisan’da stattan kalkacak olan yardım TIR’ı 8 Nisan’da oynanacak Çaykur Rizespor - Beşiktaş maçı öncesinde şehre ulaşacak. İlk olarak Hopa’da başlayacak ve başkan Fikret Orman ile Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun da katılacağı etkinlikte, Rize, Artvin ve Hopa’da belirlenen 20 okulda öğrencilere 200 bin kıyafet, 130 bin kırtasiye malzemesi, 5 bin tablet, binlerce eşofman, ayakkabı, forma ve spor malzemeleri dağıtılacak.

İlk hamle kaleye

Teknik adam konusunda fikir birliğine varmak için çaba harcayan yönetim, takımdan ayrılacak ve katılacak isimleri belirlemeye çalışıyor. İlk hamlesini kaleye yapmak isteyen Siyah-Beyazlı yönetim, birçok ismi masaya getirdikten sonra listeyi eledi. Kaleci konusunda Loris Karius’tan istediği verimi alamayan Siyah-Beyazlılar, file bekçisi seçiminde iki seçenek üzerinde yoğunlaştı. Yönetimin, Altınordu’nun 25 yaşındaki kalecisi Erce Kardeşler için nabız yokladığı, Premier Lig ekiplerinden Fulham’a sattığı Fabri’yi de listeye aldığı öğrenildi. Başkan Fikret Orman’ın da Fabri konusuna olumlu yaklaştığı belirtiliyor. 

 

 
 
 

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler