Rıdvan Dilmen: Maç 11'e 11 olsa...

Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan spor programında Fenerbahçe-Galatasaray maçı hakkında açıklamalarda bulundu. Dilmen, "Maç 11'e 11 olsa Fenerbahçe'nin kazanma şansı daha fazlaydı" ifadelerini kullandı.

Yayınlanma: 14.04.2019 - 21:24
Rıdvan Dilmen: Maç 11'e 11 olsa...
Abone Ol google-news

Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan spor programında Fenerbahçe-Galatasaray maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

Dilmen'in açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"Devre arasında Ali Palabıyık dağıldı demiştim. Fenerbahçe Mehmet Topal'dan dolayı 9 kişi kalması lazım. Golden önce Feghouli pozisyonunda faul var. "Hakem insandır" diye böyle bir şey yok! Sen gördüğünü çal yeter. Ali Palabıyık'ı ben gördüğünü çalan, etki altında kalmayan bir hakem sanıyordum. Bugün skora göre maç yönetti"

"Fernando Muslera, Skrtel ile çarpıştı. Skrtel kenara gitti. Gol Fenerbahçe 9 kişi kalınca oldu. Linnes sakatlandığında 3 dakika oyun durdu. Tecrübeli bir kaptan, Linnes ve Feghouli'yi çıkardın mı oyundan diyecekti. Profesyonel futbol bu, tecrübeli olacaksın"

"Mehmet Topal'ın hareketine kart çıkaramadı"

Hasan Ali'nin pozisyonun hakem ilk önce elini arkaya götürdü ama sonra sarı verdi. Bülent Yıldırım da VAR'dan söyleyince kırmızı çıktı. Ali Palabıyık'ın aklı orada kaldı. Ardından sarısı olan Mehmet Topal'ın Linnes'e yaptığı harekette kart çıkaramadı"

"Hasan Ali atılınca her şey Galatasaray lehine döndü"

"Maç 11'e 11 olsa Fenerbahçe'nin kazanma şansı daha fazlaydı. Hasan Ali atılınca her şey Galatasaray lehine döndü. Hakem maçın önüne geçti ve skoru etkiledi.  Hakemin çok ciddi bariz hatası var. Biri golle sonuçlanıyor. Birinin gardı düşecek şekilde. Maç 11'e 9 oynanmalıydı"

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler