Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye cevap: 'Herkes kendi işine baksın'

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın “Beşiktaş’ın ekonomik olarak arkası boş” şeklindeki açıklamasına karşılık verdi.

Yayınlanma: 01.11.2014 - 10:05
Abone Ol google-news

Albayrak şunları söyledi:

'Gel­di­ği­miz nok­ta or­ta­da. Her şe­yi­mi­zi, her­ke­sin gö­zü­nün önün­de ya­pı­yo­ruz. Giz­li sak­lı işi­miz yok. Sta­dı­mı­zı ken­di­miz ya­pı­yo­ruz. Gü­cü­müz ol­ma­sa, ken­di­mi­ze gü­ven­me­sek bun­la­ra kal­kış­maz­dık. Bu, Be­şik­taş yö­ne­ti­mi­nin ayak ses­le­ri­dir. Güç­lü bir şe­kil­de ge­li­yo­ruz. Ta­bi­i ra­kip­le­ri­miz de bi­zim bu gü­cü­müz­den kor­ka­rak hak­lı ola­rak ken­di­le­ri de ona gö­re ko­nu­şu­yor­lar. Her­kes ken­di işi­ne bak­sın.

‘Bu maçı alacağız başka yolu yok!’

Baş­ka­nı­mız Fik­ret Or­man, dün (ön­ce­ki gün) yap­tı­ğı ba­sın top­lan­tı­sın­da son de­re­ce açık ve net ko­nuş­tu. Çok önem­li me­saj­lar ver­di. Bi­zim üs­lu­bu­muz or­ta­da­dır.

Der­bi ta­bi­i ki zor­lu ge­çe­cek. An­cak, ta­kı­mı­mı­za gü­ve­ni­yo­ruz. Ke­sin­lik­le bir en­di­şe­miz, şüp­he­miz bu­lun­mu­yor. Ta­raf­ta­rın da de­di­ği gi­bi; ‘Bu ma­çı ala­ca­ğız baş­ka yo­lu yok!’ (Bugün)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler