Edin Dzeko İstanbul'da

Roma'nın dünyaca ünlü forveti Edin Dzeko İstanbul'a geliyor.

Yayınlanma: 27.05.2019 - 13:29
Edin Dzeko İstanbul'da
Abone Ol google-news

Bugün Roma'dan İstanbul'a gerçekleştirilen iki sefere de rezervasyon yaptıran Dzeko ve Menajeri Mirsad Türkcan, 14.55'te inecek olan uçakta yer almazken, Türk Hava Yolları'na (THY) ait uçakla saat 11.30'da  İstanbul'a geldikleri ortaya çıktı. 

Şu saatlerde İstanbul'da bulunan Dzeko ile yöneticilerden Semih Özsoy ve sportif direktör Comolli'nin bir araya geldikleri ve kısa bir görüşme yaptıkları da iddia edilirken, Başkan Ali Koç ise yeğenin mezuniyet töreni için ABD'de bulunuyor.

Sabah saatlerinde İstanbul Havalimanı'na gelen Dzeko ile ilgili oyuncunun menajeri Mirsad Türkcan, basın mensuplarına açıklamada bulundu. Havalimanında yıldız futbolcuyu gören basın mensupları, Dzeko'ya transfer için mi yoksa tatil için mi İstanbul'a geldiğini sorarken, Dzeko bu sorulara yalnızca 'Tatil' cevabını verdi ve uçak saatini beklemeye başladı. Dzeko, saat 17.00 uçağıyla Dalaman'a hareket edecek. Yıldız futbolcu 1 Haziran'a kadar Türkiye'de tatil yaptıktan sonra Bosna Hersek'e dönecek.

Mirsad Türkcan, "Dzeko, Türkiye'ye tatil için geldi. İstanbul'dan Dalaman'a geçecek." ifadelerini kullandı.

Roma ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan 33 yaşındaki futbolcu, bu sezon tüm kulvarlarda forma giydiği 40 maçta 14 kez fileleri havalandırdı.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler