Fatih Terim: Hayallerimizi hayata geçirme zamanı

Spor Toto Süper Lig'i şampiyon tamamlayan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim sosyal medyadan soruları yanıtladı.

Yayınlanma: 27.05.2019 - 19:44
Fatih Terim: Hayallerimizi hayata geçirme zamanı
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig'i şampiyon tamamlayan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim sosyal medyadan soruları yanıtladı. Deneyimli çalıştırıcı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Dünyanın en iyi taktiğini belirleyin, çok iyi bir fizik kaliteniz olsun, istatistikleriniz muazzam tablolar çizsin, bir de buna ilaveten takımın motivasyonunu da yüksek tutun. Bunlar bile mutlaka başarı gelecek demek değildir."

"Galatasaray’da büyük camia, büyük marka, büyük takım olmanın avantajlarının yanı sıra büyük inanç ve büyük bir birleşme var. Geçen gün bir yemekte güzel bir tanımlama oldu: Zihinsel bütünleşme. Çok hoşuma gitti bu iki kelime. Birçok şeyi anlatıyor. Sinerjiyi, duayı, enerjiyi, birliği, beraberliği her şeyi içine katıyor. Tüm yaşadıklarımızı anlatırken bile inanın bana o kadar uzun sürüyor ki bizi bu güçlü bütünleşme ve inanç hedefe ulaştırdı. Daha evvel de biz bu bütünleşmeyle tarih yazdık. İnşallah daha niceleri olacak. Ama önce sırada sözlü ve yazılı hayallerimizi hayata geçirme zamanı. Allah yardımcımız olsun."

"Aralık ayında tüm camiamızdan bir ricada bulunmuştum. Önce Ocak ayını, sonra sezon sonunu işaret etmiştim. Buna sadece transfer değil, tesisten tutun, altyapıya, gerekli ekipmanlardan tutun, kamp ve eğitimlere kadar geniş bir perspektiften bahsediyorum."

"Doğru bir planlama yapılabilmesi ve Galatasaray'ın sadece bugünü değil, geleceğinin de inşa edilmesi için ciddi mesai verdik. Bir andan yarışırken, bir andan da bu planlamayı yapmak için arkadaşlarımızla bir hayli ter döktük."

"Başarıyı ve kupaları kovalayıp, bu arada da bize karşı kurulmuş ittifakla mücadele edip, bir de bunları yaptık. Yine 3 kulvarda en iyisi için yola çıkacağız. Bizimle yola devam edecekler, edemeyecekler, aramıza yeni katılacaklar, hepsinin planlamasını yaptık."

 

 
 
 

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler