Trabzonspor'dan geciken kutlama

Trabzonspor, seçimleri iki kez kazanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu sosyal medya üzerinden tebrik etti.

Yayınlanma: 25.06.2019 - 11:36
Trabzonspor'dan geciken kutlama
Abone Ol google-news

Trabzonspor Kulübü, İstanbul'da 31 Mart ve 23 Haziran'da iki kez seçim kazanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu Twitter üzerinden tebrik etti. Aslen Trabzonlu olan İmamoğlu için gelen tebrik ise tepki çekti. Tebriğin gecikmiş olması, Trabzonspor'un İmamoğlu'nu 31 Mart'ta tebrik etmemesi ve Ramazan Bayramı döneminde sırf İmamoğlu'nun porgramına uymasın diye bayramlaşma töreninin ertelenmesi, tepkilerin temelini oluşturdu. 

İMAMOĞLU YERİNE ALBAYRAK'I TERCİH ETMİŞLERDİ

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Ramazan Bayramı'nda planan bayramlaşma törenini bayramın üçüncü gününe almıştı. Törenin Ekrem İmamoğlu'nun Trabzon'da bulunduğu gün yerine bir gün sonra yapılması tepkilere neden olmuştu. Başkan Ağaoğlu'nun Bakan Berat Albayrak'ı karşılamak için ertelediği ortaya çıkmıştı. Trabzonspor camiasının ileri gelenleri "Ekrem İmamoğlu, Trabzon'a geldi diye yılların geleneği olan bayramlaşma törenini erteleyen zihniyetin bir gün sonra koşa koşa havaalanına giderek AKP'li Bakan Albayrak'ı karşılaması çifte standartın kendisidir. Böyle bir zihniyetin Trabzonspor'a başkanlık yapması kabul edilebilir bir durum değildir. İktidardan destek alacağız diye Trabzonspor'u siyasetin oyuncağı yaptılar.Trabzonspor başkanının bir duruşu olur. İlkesizlik bu. Hiçbir büyük kulüp buna izin vermez. Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe siyaset için geleneklerinden vazgeçmez, bir bakanı ağırlamak için havaalanına gitmez" eleştirisini yapmışlardı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler