İşte Mehmet Topal'ın ayrılık sebebi

Fenerbahçeli Mehmet Topal, ayrılık sinyallerini ligin son maçı olan Antalyaspor mücadelesinde vermişti.

Yayınlanma: 26.06.2019 - 10:45
İşte Mehmet Topal'ın ayrılık sebebi
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig’in son haftasında sahasında Antalyaspor ile karşılaşan Fenerbahçe’nin yıldızı Mehmet Topal, taraftarların protestosuna maruz kalmıştı. Karşılaşmada son 15 dakika oynanırken Fenerbahçe taraftarı, Mehmet Topal’ı ıslıkla protesto etmeye başlamıştı. 

Maçın 68. dakikasında Zajc’ın yerine oyuna giren Mehmet Topal topa her dokunduğunda tribünlerden ıslıklar yükselmiş ve bunun üzerine tribünlere alkışla karşılık veren Mehmet Topal, teknik heyete “Beni değiştirin” şeklinde işaret yapmıştı. 
 
Ancak Ersun Yanal, Mehmet Topal’a oyunda kalacağını söyleyip taraftarlara dönerek, Mehmet Topal’a yapılan protestonun yanlış olduğunu söylemişti. Ersun Yanal tribünlere dönerek, “Ne oluyor ya?” diye sitemde bulunmuştu. Maçta çalan son düdüğün ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Mehmet Topal’ın yanına giderek, taraftarları alkışlamasını istemiş. Mehmet Topal ise hocasının bu isteğini kabul etmeyip ve soyunma odasına gitmişti.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Ersun Yanal maç sonunda konu ile ilgili  "Bu formayı kutsal yapan sahadaki terleyen futbolculardır." demişti.  

 

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler