Beşiktaş'ta sol bek arayışı

İtalyan basını Beşiktaş’ın yüksek bonservis bedeli nedeniyle Durmisi’den vazgeçtiğini ve Trauco ile anlaştığını duyurdu.

Yayınlanma: 01.08.2019 - 04:00
Beşiktaş'ta sol bek arayışı
Abone Ol google-news

Calciomercato’da yer alan habere göre, sol bek için arayışlarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, Durmisi için Lazio’nun istediği 8 milyon Avro’luk bonservis bedelini yüksek buldu. Siyah-Beyazlıların 6 milyon Avro’luk teklifine olumlu yanıt vermeyen Lazio’nun görüşmeleri sonlandırmasının ardından Miguel Trauco ile temasa geçen Beşiktaş’ın yıldız oyuncuyla anlaştığı ifade edildi. Trauco’nun kısa süre içerisinde Türkiye’ye geleceği kaydedildi. Kariyerine ülkesinde başlayan Miguel Trauco, Bolognesi, Union Tarapoto, Universitario ve Flamengo formaları giydi. Brezilya kulübüyle sezon sonuna kadar sözleşmesi olan 27 yaşındaki oyuncu Peru Milli Takımı’nda da forma giyiyor.

Dorukhan korkuttu

Abdullah Avcı yönetiminde çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılarda Dorukhan Toköz dünkü antrenmanda rahatsızlandı. Baş dönmesi şikayeti yaşayan milli oyuncu sağlık ekibi tarafından dinlendirildi. Kampın çalışkan isimlerinden Ricardo Quaresma ise bileğinden ağrı hissetti çalışmayı yarıda bıraktı. Yeni sezonda Beşiktaş’ta savunmanın güven veren ismi Vida, takımın defans hattının sorumluluğunu alacak. Abdullah Avcı’nın Hırvat stopere çok güvendiği gelen haberler arasında. Beşiktaş’a denemeye gelen Hasic ile resmi sözleşmeye imza atılması için oyuncunun 18 yaşını doldurması bekleniyor. Ekim ayında yaşını dolduracak olan Hasic’in ilk yarıda forma giyemeyeceği ve ligin ikinci yarısında forma giymeye başlayabileceği öğrenildi. Öte yandan teknik heyetin altyapıdan gelen oyunculardan Erdem Seçgin ve Kartal Yılmaz’ı beğendiği ve kadroda değerlendirilme ihtimallerinin yüksek olduğu ifade edildi. Udinese ile yarın hazırlık maçı yapacak Siyah-Beyazlılarda Dorukhan Toköz’ün bu maçta görücüye çıkacağı öğrenilirken 1996 doğumlu oyuncunun İspanyol ve İtalyan kulüplerinin izlemeye geleceği belirtildi.

Orman idmanda

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, önceki akşam Avusturya’ya gelerek takım kampını ziyaret etti. Siyah-Beyazlıların dünkü idmanını izleyen Orman, saha kenarında Futbol A Takım Sorumlu Yöneticisi Ahmet Kavalcı, Futbol Direktörü Ali Naibi ve Operasyon Sorumlusu Tuğkan Keçecioğlu ile kısa bir toplantı yaptı. Daha sonra teknik direktör Abdullah Avcı ile de bir araya gelen Orman, tecrübeli teknik adamın doğum gününü de kutladı.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler