Nihat Özdemir'den Ekrem İmamoğlu'na ziyaret

TFF Başkanı Nihat Özdemir ve iş insanı Bülent Eczacıbaşı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu Saraçhane'deki makamında ziyaret etti.

Yayınlanma: 01.08.2019 - 13:43
Nihat Özdemir'den Ekrem İmamoğlu'na ziyaret
Abone Ol google-news

<video:1515370>

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir ve iş insanı Bülent Eczacıbaşı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu'nu Saraçhane'deki makamında ziyaret etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu resmi Twitter adresinden yapılan paylaşımda, TFF Başkanı Nihat Özdemir ve iş insanı Bülent Eczacıbaşı'na ziyaretleri için teşekkür ederim. İmamoğlu, "İş insanı ve spor dünyası ile kurduğumuz ilişki İstanbul'a önemli katkı sunacak" ifadeleri kullanıldı.

Özdemir: Organizasyon komitemiz çalışıyor 
Kendilerinin de bir seçim dönemi yaşadıklarını belirten Özdemir ise, "1 Haziran'da göreve geldik ama önceki yönetimde de olduğumuz için bu programla devam ettik. Eski İBB Başkanı'yla da valilikle de görüşmeye devam ettik. Asıl organizasyon UEFA'da. Hepimiz, UEFA'nın organizasyonuna yardım etmek için çalışacağız. Organizasyon komitemiz zaten çalışıyor. İnşallah sizle beraber de çalışacağız" diye konuştu.
TFF heyeti, görüşmenin sonunda İmamoğlu'na, arkalarında adının yazılı olduğu biri beyaz 61 numaralı, diğeri kırmızı 34 numaralı 2 farklı Türk Milli Takımı forması hediye etti. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler