Galatasaray, Emre Mor'u KAP'a bildirdi

Galatasaray'ın yeni transferi Emre Mor'u Kamuyu Aydınlatma Platformuna bildirdi.

Yayınlanma: 02.08.2019 - 13:33
Galatasaray, Emre Mor'u KAP'a bildirdi
Abone Ol google-news

Sarı-Kırmızılar, İspanya'da oynayan genç yıldız Emre Mor'un maaliyetini açıkladı. Celta Vigo'da forma giyen milli oyuncu için 600 bi Avro kiralama bedeli ödedi.

KAP'a yapılan açıklama şöyle:

"Emre Mor ve Celta De Vigo ile oyuncunun 2019-2020 sezonu için geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. "

Kiralama Bedel: 600 bin Avro

Satın alma opsiyonu: 8 Milyon Avro

Yıllık Maaş: 725 bin Avro

Galatasaray sosyal medya hesabından Emre Mor için hazırladıkları video yayımladı.

 

 

Emre Mor: Galatasaray hayalim nihayet gerçek oldu

Genç futbolcu, Galatasaray'a gelmenin kendisi için büyük bir hayal olduğunu belirterek, "Nihayet gerçek oldu. Burada olduğum ve tekrar antrenmanlara başlayacağım için çok mutluyum. Başkanımıza bana inandıkları için çok teşekkür ediyorum. İki zor sezon geçirdim. Bana inanıp kucak açarak karşıladıkları için herkese çok teşekkür ediyorum. Bana duyulan güven benim için çok büyük bir anlam ifade ediyor ve tekrar sahaya çıkmayı iple çekiyorum" dedi.

Fatih Terim'e çok büyük saygı duyuyorum

Fatih Terim ile çalışacak olmasını da değerlendiren Emre Mor, "Fatih Hoca benim için olabilecek en iyi teknik direktör. Çok iyi bir ilişkimiz var, birbirimizi yakından tanıyoruz. Ona çok büyük saygı duyuyorum. Benim yeteneklerimden en iyi şekilde faydalanabileceğini düşünüyorum. Beraber yakalayacağımız başarılar için sabırsızlanıyorum" diye konuştu.
Sarı-kırmızılı taraftarlara da seslenen Emre, "Galatasaray taraftarlarını çok seviyorum. Onlarla buluşmak için heyecanlıyım. Umarım beraber birçok gol sevinci yaşayıp yeni başarılara koşacağız" ifadelerini kullandı. 

Mustafa Cengiz: Galatasaray artık Emre’nin evi

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Emre'nin yurt dışında büyümüş bir isim olduğunu hatırlatarak, "Ona bakarken 1961 yılındaki iş gücü anlaşması ve sonrasındaki anlaşmalar aklıma geliyor. Orada bizim kuşaklarımız var. İlk giden kuşaklar maalesef oranın dilini bilmedi. Emre, üçüncü kuşak. Daha sonraki kuşaklar da Türkçe'yi öğrenemedi. Bu kuşaklarda bir dil sorunu oluştu. Buna karşı bir savaş veriyorlar ve Emre bu savaşı Avrupa’da kendi çapında gençliğiyle, ruhuyla verdi. Emre şimdi bu savaşı Türkiye’de verecek. Türkiye onun yuvası ve Galatasaray artık Emre’nin evi. Biz burada Emre’nin Allah vergisi yeteneklerini Galatasaray ve Türk futbolu için en iyi şekilde sahada sergileyeceğine, ölümüne mücadele edeceğine inanıyoruz. Artık yuvasını bulmuş bir insanın huzur içinde tüm yeteneğini, karakterini tamamen sahaya ve takımına vereceğine inanıyoruz. Kendisine hoş geldin diyorum" şeklinde konuştu.
Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak ise, "Emre'ye evine, yuvasına hoş geldi diyoruz. Galatasaray taraftarları kendisini heyecanla bekliyor. Bir aydır biz kendisiyle görüşmeler yapıyoruz. Emre’nin Galatasaray’a gelme konusunda ne kadar heyecanlı ne kadar istekli olduğunu biliyorum. Bu transferin Galatasaray camiasına hayırlı olmasını diliyorum" açıklamasını yaptı. 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler