Trabzonspor, Alexander Sörloth'i açıkladı

Trabzonspor, Alexander Sörloth ile 2+2 yıllık anlaşma sağladı.

Yayınlanma: 04.08.2019 - 13:24
Trabzonspor, Alexander Sörloth'i açıkladı
Abone Ol google-news

Trabzonspor, Alexander Sörloth ile 2+2 yıllık anlaşma sağladı. Norveçli oyuncu, Bordo-Mavili kulüpten 1 milyon 500 bin Avro kazanacak. Trabzonspor'da Norveçli forvet oyuncusu Alexander Sörloth ile 2 yıl kiralık ve satın alma opsiyonuyla sözleşme imzalandı.

"BÖYLE BÜYÜK BİR KULÜBE GELDİĞİM İÇİN MUTLUYUM"

Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun katılımıyla Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri Futbol Koordinasyon Merkezi’nde gerçekleştirilen imza töreninde açıklamalarda bulundu. Başkan Ağaoğlu, "İhtiyacımız olan nokta pozisyonlara transferlere devam ediyoruz. Her transfer olduğu gibi bu transfer de biraz sıkıntılı oldu. Bu süreç içerisinde hem sporcunun kendisi, hem menajeri hem de Cyristal Palace kulübü son derece yardımcı oldular. Gece yarılarına kadar görüşmelerimiz oldu. Büyük bir sabır gösterdiler, biz de sabır gösterdik" dedi.

Alexander Sörloth ise, “Böyle büyük bir kulübe geldiğim için çok mutluyum. Hep yukarı seviyelere hep zirveye ve ofansif futbol oynamak isteyen bir kulübe geldiğimi biliyorum. Hem Başkanımızdan hem de kulübümüzdeki herkesten çok olumlu mesajlar aldım. Takımımıza katılmayı ve takım arkadaşlarıma yardımcı olmayı ve hep birlikte maçlar kazanmayı dört gözle bekliyorum” şeklinde konuştu.

23 yaşında ve 1,94 metre boyundaki forvet, geçen sezonun ilk yarısında İngiltere Premier Lig'de Crystal Palace formasıyla 12 maçta görev aldı. Genç oyuncu, sezonun ikinci yarısında kiralık olarak oynadığı Belçika temsilcisi Gent'te ise 19 lig maçında 4 gol kaydetti.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler