Başarıya giden yolda herkese büyük görev düşüyor

Almanya’da Bayern Münih’in ev sahipliğinde düzenlenen Audi Cup’ta alınan kötü sonuçların taraftarın moralini bozarken kaptan Emre Belözoğlu, gelecek adına umutlu konuştu

Yayınlanma: 06.08.2019 - 06:10
Başarıya giden yolda herkese büyük görev düşüyor
Abone Ol google-news

Almanya’da Bayern Münih’in ev sahipliğinde düzenlenen Audi Cup’ta alınan kötü sonuçların taraftarın moralini bozarken kaptan Emre Belözoğlu, gelecek adına umutlu konuştu. Yıldız oyuncu yaptığı açıklamada, “Çok prestijli bir turnuvadan çıktık. Önemli takımlarla karşılaştık. Kendimizi test edip, hatalarımızı görme imkânı bulduk. Özel maçlarda saha sonuçlarına takılıp kalmak yanlış olur. Bizim için tek gerçek var, o da sezonu şampiyon olarak tamamlayıp, camianın özlemlerine karşılık vermektir ” dedi. Taraftarlara da seslenen Belözoğlu, “Adı üstünde, bunlar hazırlık maçı. Önümüzde Cagliari ve Sivasspor ile oynayacağımız iki test maçımız daha var. Önemli olan Süper Lig’in 1. haftasına girip, Gazişehir Gaziantep maçı ile iyi bir başlangıç yapabilmek. Başarıya giden yolda futbolcu arkadaşlarıma büyük görevler düşüyor. Gençler ve tecrübeliler olarak ortak hedef doğrultusunda bir ekip oluşturduk. Sadece Süper Lig’e konsantre olduk. Aramıza katılacak arkadaşlarla birlikte, futbolcular, teknik heyet, yönetim ve taraftarlar olarak el ele verip, başarıyı yakalayacağız. Fenerbahçe’de top oynamak ayrıcalıktır. Bu forma herkese nasip olmaz. Kıymeti iyi bilinmelidir” ifadelerine yer verdi.

Yassine Benzia ortada kaldı
Sarı-Lacivertlilerde kiralık geçirdiği sezonun ardından Lille’e geri dönen Yassine Benzia, Fransız ekibinde de şok yaşadı. Sarı-Lacivertli takımda sezonun ikinci yarısında kadro dışı bırakılan Cezayirli futbolcu, Lille kulübü tarafından gözden çıkarıldı. Sezon açılışı törenine çağrılmayan Benzia’nın 10 numaralı forması da elinden alındı. 10 numara yeni sezon için Jonathan Ikone’ye verildi. Benzia’nın transfer ümitleri de suya düştü. Olympiakos Teknik Direktörü Pedro Martins’in bir süredir gündemlerinde olan yıldız oyuncuyu veto ettiği belirlendi.

İki maç daha yapacak
Fenerbahçe, evinde 72 gün sonra taraftarı ile buluşmaya hazırlanıyor. Sarı-Lacivertliler, yeni sezon öncesi 7 Ağustos Çarşamba günü Ülker Stadyumu Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde İtalyan ekibi Cagliari Calcio ile bir hazırlık maçı yapacak. Karşılaşma sat 21.00’de başlayacak. Maçın bilet fiyatları 20 TL ile 400 TL arasında değişiyor. Sarı-Lacivertliler 10 Ağustos Cumartesi günü ise Sivasspor ile Sivas’da Cumhuriyet Kupası maçı oynayacak. Demir Grup Sivasspor tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Cumhuriyet Kupası, bu yıl Sivas Kongresi’nin 100. yılı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek. Karşılaşma, Yeni 4 Eylül Stadyumu’nda saat 20.00’de başlayacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler