Falcao belirsizliği devam ediyor

Galatasaray taraftarları Falcao konusundaki meraklı bekleyişini sürdürürken, Avrupa basınından dikkat çekici haberler gelmeye devam ediyor.

Yayınlanma: 23.08.2019 - 16:38
Falcao belirsizliği devam ediyor
Abone Ol google-news

İspanyol AS Gazetesi, Radamel Falcao ve Galatasaray arasındaki görüşmelerin olumsuz sonuçlandığını ve oyuncunun tekrar La Liga ekiplerinden Valencia'nın gündemine girdiğini yazdı. Haberde Falcao'nun her şey yolunda giderken, görüşmeleri sonlandırdığı dile getirildi.

L'EQUIPE: GALATASARAY İÇİN GÖRÜŞECEK

Öte yandan Fransız Gazetesi L'Equipe, AS Gazetesi'nde yer alan haberine tersine, Kolombiyalı futbolcunun yönetimiyle bugün Galatasaray için ikinci görüşmeyi yapacağını yazdı.

Falcao ve yönetimin bu konuda daha önce bir görüşme gerçekleştirdiğinin altı çizilirken, Monaco İkinci Başkanı Oleg Petrov'un, "Falcao sözleşmesine saygı duymalı" açıklamasının ardından iplerin gerildiği belirtildi.

Falcao'nun Galatasaray ile anlaştığını ve takımdan gitmek istediğini teknik direktörü Leonardo Jardim'e de açıkladığı dile getirilirken, dünya yıldızı golcünün yönetimi ikna etmeye kararlı olduğu belirtildi.

JARDIM: FALCAO OYNAMIYOR, ÇÜNKÜ SAKAT

Monaco Teknik Direktörü Leonardo Jardim ise, "Falcao oynamıyor çünkü sakat. Ayağında ağrısı var. Kulüple ilgili sorunu var ise araya girmek istemem. Ancak şunu söyleyebilirim ki sakat olduğu için kadroda yok" diye konuştu.

ANTRENMANLARA BAŞLADI

Monaco ise sakatlığı bulunan Radamel Falcao'nun tekrar idmanlara başladığını resmi olarak duyurdu. Takımın diğer forveti Stevan Jovetic'in de tedavisine devam edildiği bildirildi.

LIGUE 1 RESMİ HESABI: "NIMES MAÇINDA YOK!"

Fransa Ligue 1'in resmi hesabı ise Leonardo Jardim'in basın toplantısından derleme yayınlarken, Falcao'nun Nimes maçında da kadroda olmayacağını belirtti.

Monaco menajeri Jardim; "Nimes maçında yok, çünkü sakatlığı sürüyor. Dün antrenmanda beraberdik, ayağında ağrıları var. Kendini iyi hissetseydi eminim bizimle birlikte sahada olurdu. %100 bir profesyonel." açıklamasını yaptı. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler