Oğuzhan Özyakup: Vazgeçmemem gerekiyordu

Beşiktaş'ın orta saha oyuncu Oğuzhan Özyakup, takımının hazırlıklarını sürdürdüğü Nevzat Demir Tesisleri'nde A Spor'a özel açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 27.08.2019 - 15:42
Oğuzhan Özyakup: Vazgeçmemem gerekiyordu
Abone Ol google-news

Beşiktaş'ın orta saha oyuncu Oğuzhan Özyakup, takımının hazırlıklarını sürdürdüğü Nevzat Demir Tesisleri'nde A Spor'a özel açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş’ın yıldız oyuncusu Oğuzhan Özyakup geçen sezon hayal kırıklığı yaşadığını belirtirken “Beşiktaş’ta zirveyi de gördüm dibi de” dedi. Oğuzhan, takım olarak Abdullah Avcı’nın stiline alışmaya çalıştıklarını söyleyerken, “Yeni hocamızla sezona başladık, 4 senelik bir alışkanlık vardı. Sadece idmanla ilgili değil, tesis ve idman saatleri de değişti. Hoca değişince tabi farklı oluyor. Hâlâ alışmaya çalışıyoruz. Sivas deplasmanına istediğimiz gibi başlayamadık. İdmanlarda oyun olarak elimizden geleni yapıyorduk ama sonuç alamamıştık. Sivas maçında kaçırdık ama çok güzel bir cevap verdik bana göre sonrasında” ifadelerini kullandı.

"Askerde düşündüm"
Geçen seneyi hayal kırıklığı olarak değerlendiren genç oyuncu, “Öğrendiğim çok şey oldu, çok fazla kırıldım. Oynamaya başladığımda istediğimi veremedim. Özgüven çok önemlidir, olmadığında özelliklerini de yansıtamıyorsun. Sonra sezon bitti ve askere gittim, düşünmek için vaktim oldu. Bunu değerlendirdim, çok az tatil yaptım, 5-6 gün. Sonra güzel bir kamp dönemi geçirdim. Kendimden vazgeçmemem gerekiyordu. Vazgeçersem çok sorun yaşardım. Geçen sene yansıtamadım istediğimi ama özgüven önemli. Ben buraya 19 yaşında, feda sezonunda geldim. Zirveyi de gördüm dibi de gördüm. Burda şampiyonluk da yaşadım, çok iyi sezonlar da geçirdim, geçen sezon dibi de gördüm. Taraftarın da bana kızma hakkı var, benim de onlara kızma hakkım var. Bana tepki gösterince bende insanım, duygusal davranıyorum. Bazen yaparsın ve pişman olursu. İyi bir başlangıçtı ama bunu 1-2 maç değil bütün sezona yaymam gerekiyor” dedi.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler