Galatasaray Sneijder'i satış listesine koydu

Galatasaray kurmayları, Wesley Sneijder’i ekonomik sıkıntı nedeniyle elden çıkarmak istiyor. Medyaya bunun aksi söylense de yetki alan menajer Albers, M.City ve Southampton kulüplerinin kapısını çaldı bile...

Yayınlanma: 18.12.2014 - 09:23
Abone Ol google-news

Galatasaray-Wesley Sneijder cephesinde ilginç gelişmeler yaşanıyor. Geçtiğimiz hafta sarı-kırmızılı yönetim ile görüşen Sneijder’in menajeri Guido Albers’in soluğu İngiltere’de aldığı ortaya çıktı. Albers, Ada’da yıldız 10 numara için uygun talip arıyor. Bu görüşmeler İngiliz medyasına da yansıyor. İngiltere ve Hollanda’dan birçok farklı haber kaynağı Sneijder ile Manchester City ve Southampton kulüplerinin ilgilendiğini yazıyor. Peki bu ilginin Galatasaray’da bir karşılığı var mı? Kulislerde konuşulanlara göre var…

Kapalı kapılar arkasında

Edinilen bilgilere göre Galatasaray Yönetimi her fırsatta ‘Sneijder satılık değil’ dese de yaşanan mali kriz nedeniyle buna mecbur durumda… Öyle ki menajer Albers’in, “Sözleşmeyi uzatalım” teklifine, “Hayır. İyi bir teklif varsa getirin” yanıtı verilmişti.

Guido Albers’in yönetimden aldığı yetkiyle Ada’ya çıkarma yaptığı ve futbolcuyu Lampard’ın yerini doldurmak isteyen cömert City ve Hollandalı menajer Ronald Koeman ile yeni biproje takımı haline gelen Southampton’a önerdiği belirtiliyor.

Taraftarın tepkisinden çekinen yönetim ise kapalı kapılar ardında onay verdiği transferi medya önünde yalanlıyor.

Sezon sonunda olabilir

Sözleşmesinde 15 milyon Euro’ya serbest kalır maddesi bulunan Sneijder’in Ocak 2015’te transferi de bir olasılık. İngiliz medyası 11 milyon Euro’luk bir rakamdan bahsediyor. G.Saray ile 2016’ya kadar kontratı bulunan Hollandalının ise sezon sonu ayrılmaya daha sıcak baktığı konuşuluyor. (AMK)

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler